OYUN DÜNYASINDA PARLAK BİR KARİYER GENÇLERİ BEKLİYOR

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GAMING İSTANBUL 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde oyun severleri bekliyor.

OYUN DÜNYASINDA PARLAK BİR KARİYER GENÇLERİ BEKLİYOR
 OYUN DÜNYASINDA PARLAK BİR KARİYER GENÇLERİ BEKLİYOR

Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GAMING İSTANBUL 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde oyun severleri bekliyor.

1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk global ölçekli Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı GAMING İSTANBUL, gençlere parlak bir gelecek vaat ediyor

“İÇİNDE OYUN OLAN OYUN FUARI” sloganıyla düzenlenen GAMING İSTANBUL, Geliştirici Konferansları ve profesyonellere yönelik etkinlikleriyle yaratıcı alanlarda çeşitli iş imkânları anlamına geliyor


Büyüklüğü ile Hollywood’u geride bırakan oyun pazarının, Türkiye’de bu yıl içinde 880 milyon dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor


Her yıl artan bir ilgiyle karşılaşan GAMING İSTANBUL, 1-4 Şubat 2018 tarihleri arasında oyunseverlerle bir kez daha buluşacak. Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen diital eğlence ve oyun fuarı, eğlencenin yanı sıra, yapımcı ve dağıtıcı firmalardan temsilcileri, oyun dünyasının her alanından profesyonelleri bir araya getiren GIST Geliştirici Konferansları’na ev sahipliği yapıyor.

Düzenlendiği ilk yılda 46 bin ziyaretçiye ulaşan fuar, MEA (Orta Doğu & Afrika) bölgesinin en büyük etkinliği olmayı başaran fuar, ikinci yıl 82 bini aşan ziyaretçi sayısıyla dünyada da ilgi odağı oldu. GAMING İSTANBUL, yabancı basın tarafından “Kendi klasmanında dünyanın ilk beş fuarından birisi” olarak tanımlanıyor.

Yazılım, tasarım, pazarlama, İK gibi birçok alanda fırsatlar var

Oyun dünyası birçok farklı disiplinden insanı bir araya getiriyor. Bir oyun şirketinde çalışanlara bakıldığında karakter tasarımcısı, grafiker, müzisyen gibi yaratıcı alanlarda çalışanlar öne çıksa da, programcılar, arayüz uzmanları, hatta pazarlama, halkla ilişkiler, İK gibi klasik iş kollarına da ihtiyaç duyuluyor.

Oyun geliştirme konusunda kendisini geliştirmek isteyen gençleri, GAMİNG İSTANBUL’daki Geliştirici Konferansları’nda ciddi fırsatlar bekliyor. Fuardaki oyun, alışveriş ve eğlence alanlarının yanı sıra, konferanslar ve yatırımcılar için ayrılan alanlar da herkesi oyun dünyasına davet ederken, bugüne kadar Bahçeşehir Üniversitesi’nde gerçekleştirilen GIST Geliştirici Konferansları da, artık fuar bünyesinde yapılacak.


Konferanslarda kimler olacak?


Dört gün süren konferanslara katılımı kesinleşen konuşmacılar aşağıda sıralanıyor:

  • -Adam Hetenyi (Oyun Tasarım Bölümü Yöneticisi, Deck 13 Interactive)
  • -Graham McAllister (Direktör, Player Research)
  • -Marie Amigues (CEO, Altagram)
  • -Slava Taraskin (İş Geliştirme Bölümü Yöneticisi, Unity Ads)
  • -Erling Erlingsen (Halka İlişkiler & Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Funcom)

GIST Geliştirici Konferanslarının son günü, Türk oyun basınının bir araya gelerek oluşturduğu GoodGamers tarafından gerçekleştirilecek. GoodGamers Sunday başlığı altında yapılacak konferanslar, tamamen Türkçe olacak.

“Dünyanın ilk beş fuarından birisi”

Yabancı basın tarafından “Kendi klasmanında dünyanın ilk beş fuarından birisi” olarak tanımlanan fuar, bu yıl alanını 4 bin 400 metrekare büyütecek. GAMING İSTANBUL’a katılımı kesinleşen firmalar arasında arasında Pearl Abyss, ByNoGame, Param, Playstation, Monster Energy, Beluga, Red Bull, Vestel, Game Satış, Seti Medya, Oyungezer, Papara, Ewaapro, Proud Dinasours,Zocco’s, QP bilişim, OverGame, Zeren’s Universe, Appodeal, Admost, TCA, Portable Marketing ve Rising Tech yer alıyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109