OPPO RENO2 Z, “GÖK BEYAZI” TASARIMIYLA KIŞIN RENGİNE EŞLİK EDİYOR

OPPO’nun yeni Reno2 Z akıllı telefonları, özel tasarım “Gök Beyazı” rengiyle kış mevsiminin beyazlarla örtülü atmosferine eşlik ediyor.

OPPO RENO2 Z, “GÖK BEYAZI” TASARIMIYLA KIŞIN RENGİNE EŞLİK EDİYOR
 OPPO RENO2 Z, “GÖK BEYAZI” TASARIMIYLA KIŞIN RENGİNE EŞLİK EDİYOR

OPPO’nun yeni Reno2 Z akıllı telefonları, özel tasarım “Gök Beyazı” rengiyle kış mevsiminin beyazlarla örtülü atmosferine eşlik ediyor. “Gök Beyazı” Reno2 Z, göz alıcı tasarımı ve üstün özellikleriyle kullanıcılarına bambaşka bir deneyim yaşatıyor.


Akıllı telefon pazarının lider markası OPPO, yeni Reno2 Z modelinin teknolojik özellikleriyle birlikte tasarımıyla da alışılagelmiş algıları değiştiriyor. Reno2 Z, hayranlık uyandıran şık gövde tasarımı ve “Gök Beyazı” renk seçeneğiyle kullanıcıların dijital yaşam keyfini ikiye katlıyor.


Uzun gecelere inat, fotoğraflar hep aydınlık

Teknoloji dünyasının ilham veren markası OPPO, yeni Reno2 Z akıllı telefonuyla kalıpların dışına çıkmaya davet ediyor. Kışın günler kısa, geceler uzun olsa da, OPPO Reno2 Z kullanıcıları fotoğraf çekme keyfinden ödün vermiyor. 48 MP Dört Kameralı Reno2 Z’nin Ultra Gece Modu, her zaman aydınlık ve net fotoğraflar çekilebilmesini sağlıyor.


Yüksek hızlı, uzun ömürlü batarya

OPPO Reno2 Z, çağımızın en önemli değerlerinden biri olan verimliliğe odaklanıyor. Reno2 Z’de yer alan NPU teknolojisi, Ultra Gece Modu’nda daha yüksek işleme verimliliği sağlarken daha az pil tüketiyor. 4000 mAh’lik batarya 30 dakika gibi kısa bir süre içinde yüzde 51’e kadar şarj oluyor ve tam dolu halinde kullanıcılarına 8 saate kadar aralıksız oyun, 13 saate kadar da aralıksız video deneyimi sunuyor. Ayrıca TUV Rheinland tarafından test edilen OPPO Reno2 Z telefonların; ekran, pil ömrü, performans ve sinyal gücü açısından beş yıldızlı oyun performansı sertifikası bulunuyor.


Kesintisiz eğlence

Hayallerinin peşinden koşan, kendilerini ifade etmeyi seven öncü gençler ve genç ruhlu kullanıcılar için özel olarak hazırlanan Reno2 Z'de; 6.5” AMOLED ekran, 8GB RAM ve 256 GB'a kadar ROM donanımları bulunuyor. Öte yandan Ağ Bağlantısı Güçlendirmesi ve Dolby Atmos + Yüksek Çözünürlüklü Ses Sistemi sayesinde kullanıcılar; herhangi bir kesintiye uğramadan, yüksek ses kalitesine sahip oyun, video ve müzik deneyiminin keyfini çıkarıyor.


Dünyaya yepyeni bir açıdan bakmak için siz de OPPO Reno2 Z’yi deneyimleyin…

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109