Nokia'nın yeni bombası Nokia, sadece birkaç gün sonra bugüne dek ürettiği "en iyi" telefonu sahneye çıkartmaya hazırlanıyo

Nokia'nın yeni bombası Nokia, sadece birkaç gün sonra bugüne dek ürettiği "en iyi" telefonu sahneye çıkartmaya hazırlanıyo

Nokia'nın yeni bombası  Nokia, sadece birkaç gün sonra bugüne dek ürettiği
Nokia'nın yeni bombası

Nokia, sadece birkaç gün sonra bugüne dek ürettiği "en iyi" telefonu sahneye çıkartmaya hazırlanıyor

2011 Mobil Dünya Kongresi'nin tarihi yaklaşırken Barcelona'da yapılacak olan etkinlik için heyecan hızla tırmanıyor. Birçok dev firmanın yanında bir tanesi var ki yapacakları, belki de yapmayacakları, herkesi meraklandırıyor.

Intel'le olan anlaşmasını yalnızca birkaç ay önce açıklayan Nokia'dan MeeGo işletim sistemini kullanan telefonlar bekleniyor. Hatta son çıkan bir "bug" (açık) bildiriminde bu telefona dair ipuçları bulunuyordu ve kafalarda acaba Nokia, MeeGo kullanan bir süper telefonla yakın zamanda karşımıza mı çıkacak, sorusu oluşturdu.

"Bug" raporunda yazanlara göre, cihaz Intel tarafından yapılmış olan 1.6GHz bir işlemci kullanıyor ayrıca diğer özellikleri arasında bir NFC çip, 480 x 854 çözünürlüklü ekran ve yüksek hızlı HSPA+ verileri var. Ayrıca bir hız göstergesi, pusula, Wi-Fi, Bluetooth ve GPS de raporda yazanlar arasında.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER