Microsoft'unYeni Ürünü Surface Phone, 8GB RAM!

Microsoft'un uzun bir süreden beri hakkında konuşulagelen, ismi var cismi yok tadındaki Surface Phone cephesinden yeni bir haber daha geld

Microsoft'unYeni Ürünü Surface Phone, 8GB RAM!
Microsoft'unYeni Ürünü Surface Phone, 8GB RAM!



Microsoft'un köprüden önceki son çıkışı! Microsoft'un uzun bir süreden beri hakkında konuşulagelen, ismi var cismi yok tadındaki Surface Phone cephesinden yeni bir haber daha geld
Microsoft'un uzun bir süreden beri hakkında konuşulagelen, ismi var cismi yok tadındaki Surface Phone cephesinden yeni bir haber daha geldi. Bildiğimiz gibi mobil kanatta her geçen gün biraz daha kan kaybeden Microsoft için bu proje büyük bir önem arz ediyor. Hatta köprüden önceki son çıkış desek yeri. Ne de olsa Lumia serisi ile işlerin yürümediği açık. İşin kötüsü tüketici gözünde bir karşılığı yok bu serinin ki bu sebeple teknik özelliklerini ne yaparsanız yapın beklenen ilgiyi göremiyor.

Hal böyleyken Microsoft'un halihazırda mobil segmentte tutan tek seri olan Surface ailesinin altına ilişkilendirilmesi de gayet yerinde bir adım. Ne de olsa Surface Pro tablet ailesi özellikle ABD'de hem kurumsal hem de son kullanıcı bazından ciddi bir alıcı kitlesine sahip. Malum dünyanın teknoloji yönlendiricisi de ABD olduğundan orada tutan bir ürünün küresel çapta başarılı olma ihtimali oldukça yüksek.
İşte Forbes'un aktardığı habere baktığımızda da Microsoft'un Surface Phone'da Snapdragon 830 yongaseti ve 8GB RAM'e yer verme ihtimalini görüyoruz ki bu da gerçekleimesi halinde sektör açısından bir ilk olacak.

Yine doğrulanmamakla birlikte üç farklı varyasyonla gelebileceği beliritiliyor ki bunlardan birisi tipik son kullanıcı pazarına, birisi niş pazara (yani en iyisi benim olsun diyen teknoloji fanatiklerine) sonuncusu ise kurumsal pazara yönelik tasarlanabilir.

Velhasıl başta da dediğimiz gibi henüz doğrulanan şeyler değil bunların hiçbirisi. Zaten bu özelliklerle çıkacaksa da 2017'de gelecektir.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER