Meydanlara bedava internet müjdesi

15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan darbe karşıtı gösteriler operatörleri de harekete geçirdi.

Meydanlara bedava internet müjdesi

 Meydanlara bedava internet müjdesi

15 Temmuz darbe girişimi ile başlayan darbe karşıtı gösteriler operatörleri de harekete geçirdi. Operatörler acil iletişim paketi altında Türk halkına ücretsiz konuşma, mesajlaşma ve internet sundu. Şimdi ise meydanlarda ücretsiz Wi-Fi dağıtılıyor.
15 temmuz'daki başarısız darbe girişiminin ardından meydanlardaki kullanıcıları için bir dizi hizmet sunan operatörler meydanlarda ücretsiz Wi-Fi dağıtmaya başladı.

Turkcell, günlerdir Türkiye’nin birçok şehrindeki meydanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunmaya başladı.

Ücretsiz olarak sağlanan Turkcell Wi-Fi hizmetinden sadece Turkcell’liler değil diğer operatörler aboneleri de yararlanabiliyor.

HANGİ MEYDANLARDA ÜCRETSİZ İNTERNET SAĞLANIYOR?

Turkcell Wi-Fi ile İstanbul’da Taksim, Saraçhane, Kadıköy Rıhtım, Vatan Caddesi, Bağcılar ve Esenler, Ankara’da Kızılay Meydanı, Konya’da Mevlana Meydanı, Bursa’da Fomara Meydanı, Kayseri’de Cumhuriyet Meydanı, Gaziantep’te Demokrasi Meydanı, Denizli’de Çınar Meydanı, İzmir’de Konak Meydanı ve Antalya’da Cumhuriyet Meydanında sunulan fiber hızındaki kablosuz internet bağlantısı, kullanıcıların bilgiye erişmesini ve iletişimin kesintiye uğramamasını sağlamayı amaçlıyor.


Türk Telekom da, tüm Türkiye’de meydanlarda toplanan vatandaşların faydalanması için sayısı 5 bini geçen Wi-Fi alanları daha da genişletiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109