Magento Nedir ?

Varien (ebay) tarafında desteklenen ve geliştirilen çok güçlü ve çok hızlı büyüyen bir e-ticaret sistemidir. Zend Framework, PHP ve MySQL veritabanını kullanan bir açık kaynak platformudur.

Magento Nedir ?
Magento Nedir ?

Magento E-ticaret Sistemi

Varien (ebay) tarafında desteklenen ve geliştirilen çok güçlü ve çok hızlı büyüyen bir e-ticaret sistemidir. Zend Framework, PHP ve MySQL veritabanını kullanan bir açık kaynak platformudur. Magento modüller mimarisi sayesinde büyük bir esneklik sağlamaktadır. Tamamen kullanıcı kontrolünde ve ölçeklenebilir geniş bir yelpazeye sahiptir.

Magento’nun Özellikleri:

En çok ön plana çıkan magento özelliklerinden bazıları:

Ürünlerinizi sergilemek ve satmak için magento ile kolayca ürün kataloğu oluşturmak ve yönetmek çok kolaydır. Ürünleri yorum yazma, ürün takip listeleri oluşturma ve aynı ürüne birden fazla resim ekleyebilirsiniz. Katalog ve ürün arama, ürün filtreleme ve ürün karşılaştırma gibi gelişmiş özelliklere sahiptir. Kolayca yeni ürünler ekleme, toplu ürün güncelleme yapmak, envanter yönetmek, kolay sipariş, sevkiyat yönetimi ve farklı ödeme yöntemleri entegre edebilirsiniz.

Müşteri kaydı ve yönetimi için magento bazı büyük özellikler sunmaktadır. Magento ile kullanıcı hesapları oluşturabilir, kendi alışveriş geçmişini izlemek, özel formlar aracılığıyla iletişim kanallarını sağlamaktadır, ayrıca müşterinin ihtiyaçlarına uygun farklı dil ve para birimleri seçme imkanıda sağlamaktadır.

Kolayca Google Analytics hesabınıza magento entegresini yaparak web sitenizde müşteri davranışlarını analiz etmek ve daha iyi sonuçlar için optimize etmek için tüm seçenekleri kullanabilirsiniz. Ayrıca web sitenizin arama motorlarına uyumlu optimize etmek için magento gelişmiş seo seçeneklerini kullanabilir ve böylece müşteriler tarafından daha kolay bulunabilir bir online mağazaya şahip olursunuz.

Kupon kodları kullanmak, fiyat promosyoları düzenlemek ve magento ayrıca bir çok pazarlama promosyon araçları kullanmanıza imkan sağlar. Ücretli, ücretsiz bir çok promosyon modülüne sahip olabilirsiniz. Böylece benzersiz bir e-ticaret sitesine sahip olursunuz. Magento 2000 den fazla gelişmiş eklentiye sahiptir. Magento connect arabirimi ile magento sitesine bağlanıp bu modülleri sitenize ücretli ve ücretsiz entegre edebilirsiniz.

Magento alışılagelmiş e-ticaret sitelerinden çok fazla gelişmiş bir sistemdir. Bu nedenle Dünyanın en büyük firmaları tarafından tercih edilmektedir.

 
Tüm Dünyada Tercih Edilen Yeni Nesil E-ticaret Sistemi “Magento”

    Magento müşterileriniz için satın alım işlemlerini kolaylaştırır.

    Magento katmanlı yönlendirmeye sahiptir, bu sistem müşterilerinizin aradıkları ürünlere daha kolay erişmesini sağlar.

    Magento’nun tüm özelliklerini yönetici panelden kullanmak oldukça kolaydır.

    Magento arama motorları için SEO dostu bir tasarıma ve kodlamaya sahiptir.

    Magento farklı müşteri gruplarına (toptan ya da perakende) göre katalog fiyatlandırması yapar.

    Magento oldukça güçlü içerik yönetme sistemine (CMS) sahiptir.

    Magento çoklu tema imkanı sağlar.

    Magento farklı durumlara göre alışveriş sepeti indirimleri uygular.

    Geliştiricilerden oluşan aktif bir topluluğa sahiptir.

    Magento birden fazla mağaza açabilme imkanı sunar.


ATAŞEHİR, BATI ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109