Ekmel TV Yayına Başladı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu adına Televizyon kanalı kuruldu

Ekmel TV Yayına Başladı
Ekmel TV Yayına Başladı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu adına Televizyon kanalı kuruldu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu adına internet televizyonu kuruldu. Solostreamtv.com internet televizyonculuğu portalı tarafından kurulan www.ekmel.tv kanalında Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nun tanıtımı ve yapmış olduğu yayınlar yer alıyor.

Bu güne kadar çıkmış olduğu televizyon programları, tanıtım videoları, lansmanlar ve seçim çalışmalarının görüntülerinin toplu olarak yer aldığı televizyon kanalı, Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu’nu tanıtmayı amaçlıyor.

www.ekmel.tv
adresinden seyredilebilen kanal aracılığıyla çatı aday İhsanoğlu’nun facebook ve twitter gibi sosyal medya paylaşımlarına da ulaşılabiliyor. İnternet televizyonu istendiği anda canlı yayın hizmeti de veriyor. HD kalitesindeki yayınları aynı anda 10.000 kişi izleyebiliyor.

Fransa merkezli bir internet televizyonu portalı olan www.solostreamtv.com’un sahibi Türk girişimci Ali Çakır, diğer adaylar için de benzer hizmeti verebileceğini açıkladı. www.solostreamtv.com sitesine girerek isteyen herkes televizyon kanalı sahibi olabiliyor.

EKMEL TV CANLİ İZLE

EKMELEDDİN İHSANOĞLU TV İZLEMEK İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109