DemirDöküm'den doğalgazlı kombiye alternatif

Doğalgazın olmadığı il ve ilçelerde ısıtma ihtiyacı DemirDöküm Volto ile karşılanacak.

DemirDöküm'den doğalgazlı kombiye alternatif
 DemirDöküm'den doğalgazlı kombiye alternatif

Doğalgazın olmadığı il ve ilçelerde ısıtma ihtiyacı DemirDöküm Volto ile karşılanacak. 

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından DemirDöküm, doğalgazlı kombiye alternatif üretti. Doğalgazın olmadığı il ve ilçelerde ısıtma ihtiyacı DemirDöküm Volto ile karşılanacak. Tamamen elektrikle çalışan Volto hem doğayı hem de tüketicisinin cebini koruyacak.

Tüketicilerine yüksek kaliteli, maksimum enerji tasarrufu sağlayan ürünler geliştirmek için Ar-Ge alanında önemli yatırımlar yapan DemirDöküm, ürün gamını elektrikli ısıtma cihazı ile genişleterek Volto’yu satışa sundu. Doğalgazın olmadığı il ve ilçelerdeki tüketiciler tamamen elektrikle çalışan Volto ile ısıtma ihtiyacını karşılayabilecek. Düşük enerji tüketimiyle kullanıcısına yüksek verimlilik vadeden Volto, harici boyler bağlantısı ile sıcak su konforu da sağlıyor. Yüksek enerji tasarrufu ile aile bütçesine; zararlı ve atık gaz salımı yapmadığı için çevreye katkı sağlayan DemirDöküm Volto’nun iki farklı kapasite seçeneği bulunuyor.


ISITMADA YENİ SEÇENEK

Kompakt boyutlarıyla kullanıcısına yer tasarrufu sağlayan Volto, 14 ve 18 kW seçenekleri ile farklı kullanım alanlarına uygun çözüm sunuyor. Sahip olduğu teknolojiler ve yüksek verimli pompası sayesinde tesisat ihtiyacına göre istenilen hızda çalıştırılabilen ürün, yüksek ısı transferini düşük elektrik tüketimi ile gerçekleştiriyor. Baca bağlantısı gerektirmediği için dar alanlarda bile kısa sürede montajı yapılabilen ürün, 7 adet cihaza kadar kaskad yapılarak yüksek kapasite ihtiyacı olan konutlarda da kullanılabiliyor.


DONMAYA KARŞI KENDİNİ KORUYOR

Harici boyler bağlantısı ile sıcak su konforundan ödün vermeyen Volto, sahip olduğu sensörlerle de konfor çıtasını yükseltiyor. Kış mevsiminde sıcaklığın 5 derecenin altına düştüğü durumlarda tesisat sıcaklığı 15 dereceye ulaşana kadar otomatik olarak çalışan Volto, donmaya karşı kendini koruyarak uzun ömürlü kullanım imkânı sağlıyor. Kütüphane sessizliğinde çalışarak yaşam alanlarındaki ses kirliliğinin de önüne geçen DemirDöküm Volto, geniş LCD ekranı ve kontrol düğmeleri ile her yaştan kullanıcının kolayca kullanabileceği fonksiyonel kontrol paneli ile de öne çıkıyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109