CPM YAZILIM’DAN ÇÖZÜM ORTAKLIĞI FIRSATI

Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan CPM Yazılım, büyüme atılımlarına devam ediyor.

CPM YAZILIM’DAN ÇÖZÜM ORTAKLIĞI FIRSATI
 CPM YAZILIM’DAN ÇÖZÜM ORTAKLIĞI FIRSATI


Yüzde yüz yerli sermayeyle kurulan CPM Yazılım, büyüme atılımlarına devam ediyor.


Türk yazılımını ve Türk yazılımcısının farkını bölgesel çözüm ortaklığı yapısıyla müşterilerine daha yakından yaşatmak isteyen CPM Yazılım, farklı sektörlerden 500’ü aşkın müşteriden edindiği deneyimi Türkiye’nin dört bir yanına yaymak için çözüm ortakları arıyor. 2016 sonunda daha yaygın hale gelmeyi hedefleyen CPM Yazılım, 2017 sonunda tüm Türkiye’de yer alarak kendi alanında bir ilke imza atmak istiyor.

Geliştirdiği yazılımlar ile KOBİ ve büyük ölçekli işletmelere çözüm ortaklığı sunan CPM Yazılım; 1999 yılından bu yana birçok farklı sektöre yazılımlar sunarak Türkiye’de sanayi sektörüne hız ve esneklik kazandırmaya devam ediyor. Kurumsal yapısını kısa süre önce değiştiren CPM Yazılım, hizmet ağını genişletmek için Türkiye’nin dört bir yanında çözüm ortakları arıyor. “Yerli Yerinde Çözümler” sloganıyla yola çıkan CPM Yazılım, çözüm ortağı yapılanmasını da güçlendirerek satış sonrası müşteri memnuniyetini en üst seviyelere çıkarmak istiyor.

Akla ilk gelen milli yazılım markası olma yolunda hızla ilerleyen CPM Yazılım; Marmara, İç Anadolu, Ege, Doğu Anadolu Bölgeleri’nde 8 çözüm ortağı ve 10’dan fazla satış ortağı ile birçok sektöre hizmet veriyor. 2016 sonunda daha yaygın hale gelmeyi hedefleyen CPM Yazılım, 2017 yılının sonuna doğru Türkiye’nin tüm bölgelerinde çözüm ve satış ortaklıkları ile yer almayı planlıyor.

İlk hedefimiz ülke çapında akla ilk gelen Türk yazılım firması olmak...


CPM Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; “Öncelikli hedeflerimiz arasında Türk sanayisine hizmet etmek ve ülke çapında akla ilk gelen yazılım firması olmak var. Bunun yanısıra yerli yazılımın ve Türk yazılımcılarının farkını ortaya koymak da planlarımız arasında. Bu hedeflere ulaşmak için de en temel gereksinimin kaliteli ve sürdürülebilir hizmet olduğuna inanıyoruz. Kurumsal yapımızı geliştirmek için yaptığımız yatırımlar özellikle 2016 yılında hız kazanacak. 2016 yılı hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kurumsal yapılanmamız ile birlikte çözüm ortaklığı arayışlarımıza başladık. Sağladığımız çözüm ortaklıkları ve doğu pazarlarına girme hazırlıklarımız neticesinde yeni iş imkânları da doğmuş oldu. “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2016, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER