Chat Roullete''ine karşı Türkçe ''Sohbet Ruleti''

Chat Roullete''ine karşı Türkçe ''Sohbet Ruleti''

Chat Roullete''ine karşı Türkçe ''Sohbet Ruleti''
Chat Roullete''ine karşı Türkçe ''Sohbet Ruleti''

Andrey Ternovskıy'in kurucusu olduğu ''ChatRoulette''nin Türkçe versiyonu olan ''Sohbet Ruleti'' her geçen gün daha fazla kullanıcının ilgisini çekmeye başladı.


Andrey Ternovskıy'in kurucusu olduğu ''ChatRoulette''nin Türkçe versiyonu olan ''Sohbet Ruleti'' (//sohbetruleti.com) her geçen gün daha fazla kullanıcının ilgisini çekiyor.

İlk kurulduğunda günlük ziyaretçi sayısı 100 civarında iken, bu rakam kuruluşundan yaklaşık 3 ay gibi kısa sureden sonra 4,000 gibi yüksek bir rakama ulaştı.

''Sohbet Ruleti''nin kurucusu Küçük Güngör Bağ, sistem ve işleyişiyle ilgili şu bilgileri verdi:

''Sohbet Rulet''inin ziyaretçiyi cezbeden en önemli özelliklerinden birinin hiç tanımadığınız insanlarla video ortamında görüntülü sohbet edebiliyor olmanız. Şürprizlerle dolu bu sohbet ortamı, bir çok kullanıcıyı bu özgür ve kural tanımayan vebkamera video chat servisine çekiyor olması. Kiminle karşılaşacağınız tamamen rastgele. Karşınıza seks içerikli sohbet ortamları çıkabileceği gibi, oldukça ilginç sohbet ortamları da çıkabiliyor. Ancak servisin "çevir" tuşuna başıyorsunuz. Bir çok insanın ilk etapta meraktan bağlandığı ve daha sonra alışkanlığa dönüşen ''Sohbet Rület''i tüm sürprizleriyle ve sıradışı sohbet yaklaşımıyla sizi bekliyor.''

CHATT ROULETTE İÇİN TIKLA

//www.chatruleti.net/


الدردشة المتعددة – دردشة كاميرا الويب – بديل دردشة الروليت X2 ...



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER