Babanızıa dijital Kalem hediye edin

Babanız, yazım ve çizim keyfini rOtring 800+ ile dijital ortamda da yaşasın ! babanıza layık, idealinizdeki “Babalar Günü” hediyesi.

Babanızıa dijital Kalem hediye edin
Babanızıa dijital Kalem hediye edin

Babanız, yazım ve çizim keyfini rOtring 800+ ile dijital ortamda da yaşasın ! babanıza layık, idealinizdeki “Babalar Günü” hediyesi.

Kağıttan dijitale kusursuz bir geçiş sağlayan yeni rOtring 800+, teknolojiye uyum sağlayan babalar için çok ideal bir “Babalar Günü” hediyesi.  Mekanik kurşun kalemi kolay bir “çevir ve bas” hareketi ile dokunmatik ekran kalemine dönüştüren rOtring 800+, ideal ağırlık dengesi sayesinde eli yormadan kullanım imkanı sunuyor.

Babalar Günü’nün yaklaştığı şu günlerde, babanızı çok mutlu edecek, işlevsel ve kullanışlı bir hediye arayışınız varsa buna hemen son verin! Çünkü rOtring 800+, tam da babanıza layık, idealinizdeki “Babalar Günü” hediyesi.

rOtring 800+, iki ucu bir arada sunan teknolojisi ile hayatı kolaylaştırıyor. Geleneksel ve dijital kullanımı “çevir ve bas” mekanizmasıyla bir araya getiren rOtring 800+, yüksek seviyede tutarlılık, kontrol ve hız gerektiren durumlarda mükemmel kullanıcı deneyimi yaşatıyor.  rOtring 800+ kağıdın yanı sıra tüm dokunmatik ekranlarla da uyumlu bir şekilde kullanılabiliyor. 

rOtring 800+ altıgen metal gövde ve ideal ağırlık dengesi sayesinde eli yormadan kullanım imkanı sunuyor. Pirinçten yapılan sabit uç kısmı, hassasiyet gerektiren çizimlerde tasarımcının sayfa görüşünü artırırken uç kırılmalarını önlüyor.

0.5 mm veya 0.7 mm uç kalınlığında, krom veya siyah gövde rengi seçenekleri bulunan rOtring 800+’nın tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 175 TL.

rOtring Hakkında:
rOtring, 1928’den bu yana ilhamın geldiği her yerde düşünme ve uygulama imkânı sunan araçlar tasarlıyor. “Kırmızı halkayı” taşıyan her ürün, ergonomi ile tasarımı birleştirerek, güçlü fikirler geliştirme amacıyla taslak yapılmasına olanak sağlıyor.  rOtring markalı ürünler,  yüksek seviyede performans ve deneyim garantisi veren Alman hassasiyeti ile tasarlanıyor.

Durmayın. Düşünün. Kreatif olun.

www.rOtring.com adresinden hikâyenin geri kalanına ulaşabilirsiniz.

ABD’li Newell Rubbermaid, Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyet gösteriyor. Newell Rubbermaid Türkiye, kırtasiye ve ofis ürünleri markaları rOtring, Parker, Waterman, Papermate, Sharpie, Reynolds ve Dymo’nun ülkemizdeki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, ürünlerini kırtasiye ve ofis ürünleri alanında faaliyet gösteren 2 binin üzerinde perakende noktasında tüketiciye ulaştırıyor.



Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER