Avukat Robot 160.000 Dava Kazandı

Avukat Robot İngiltere ve New York’da bir yıldan az zamanda 160.000 dava kazandı.

Avukat Robot 160.000 Dava Kazandı
 Avukat Robot 160.000 Dava Kazandı

Avukat Robot İngiltere ve New York’da bir yıldan az zamanda 160.000 dava kazandı.

Teknolojinin bu şiddetli gelişimi yeni senaryolar üreterek günlük hayatımızı etkiliyor. Bir İngiliz şirketi Yapay Zeka servisini duyurarak park cezalarınız hakkında şikayetlerinizi kolaylaştırıyor! Ve İngiltere ve New York’da bir yıldan az zamanda 160.000 dava kazandı. Bu inanılmaz hikayeyi okumaya devam edin!

Yapay Zeka; arama motorları, haber akışı ve telefonunuzdaki uygulamalar ile hayatlarımızın büyük bir bölümünü aldı. Bunu gerçekten Yapay Zeka olarak pek düşünmüyoruz. Bazıları işlerini kaybedecekleri için kaygılanırken, diğerleri hayatlarımızı geliştirecek yenilikleri beklerken sabırsızlanıyorlar.

Yapay Zeka birçok işin yerini alacak, fakat açıkçası ilk olarak avukatların yerini alması aklımıza gelen ilk meslek değildi. İngiliz sitesi: DoNotPay.co.uk park cezaları ile ilgili şikayetleri olan insanlara yardım eden Yapay Zeka Avukatını tanıttı. Normalde bir avukatı kullanmayacağınız bir durum, böylelikle bu hizmet dolayısıyla hiçbir avukat işsiz kalmıyor.

DoNotPay

Sohbet botları beklenildiği kadar yararlı olup olmadığını gelecek gösterecek. Ama en azından bir bot şu ana kadar kullanıcıları için yararlı oldu. DoNoPay, bir Yapay Zeka sohbet botu geliştirdi ve şu ana kadar park cezaları üzerine şikayeti olan 250.000 tüketiciye yardım etti. Ve bu tüketicilerin 160.000’inin şikayeti haklı bulundu ve dava kazanıldı! Bu da %60’dan fazla başarı oranına tekabül etmektedir.

ATAŞEHİR AVUKAT BÜROLARI İLETİŞİM

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2016, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109