Akıllı Oda Termostatı COSA, ISH 2017 Fuarında

Türk Mühendisler Tarafından Üretilen Akıllı Oda Termostatı COSA, ISH 2017 Fuarında Dünya Sahnesinde

Akıllı Oda Termostatı COSA, ISH 2017 Fuarında
Akıllı Oda Termostatı COSA, ISH 2017 Fuarında 

 Türk Mühendisler Tarafından Üretilen Akıllı Oda Termostatı COSA, ISH 2017 Fuarında Dünya Sahnesinde
Avrupa’ya açılma hedefleri doğrultusunda Türkiye’nin ilk ve tek yerli Akıllı Oda Termostatı Cosa, pazar liderlerini Almanya’da buluşturan, dünyanın önde gelen iklimlendirme fuarı ISH 2017'de yerini aldı.

Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Cosa, enerji tüketiminde tasarruf sağlayan teknolojiler barındırıyor. Cosa bu özellikleri ile, sektör açısından dünyanın öncü fuarı olan ISH 2017'de, akıllı binalar, enerji tasarrufu, ve buna bağlı teknolojilerin sergileneceği alanda yerini aldı.


Cosa, 14-18 Mart 2017 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt şehrinde gerçekleşecek fuarda, Hall 10.1 B89'de ürünlerini dünyaya tanıtıyor.

Cosa Kurucu Ortağı Cem Gül konu ile ilgili olarak, "2013’te başlayarak, geliştirdiğimiz ve geliştirmekte olduğumuz tüm ürünler, akıllı özellikleriyle enerjiyi verimli kullanarak hem tasarruf sağlıyor hem de hayatlarımızı kolaylaştırıyor. Cosa olarak tasarruf konusunda yarattığımız farkındalıkla hızla büyüyoruz. Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan ISH 2017'ye hem partner ülke olarak, hem de yüzde yüz yerli bir marka olarak katılmamız gurur verici. Cosa hem Türkiye hem de benzer altyapıyı kullanan tüm ülkelerle uyumlu ve çok yakın bir zamanda Avrupa’daki altyapı ile de uyumlu hale gelecek. Şu an uyumlu olduğumuz İspanya, İtalya, Belçika, Kazakistan, İran ve Azerbaycan gibi bazı ülkelerde pilot çalışmalarımız başladı. 2017 yılı hedeflerimiz oldukça büyük" dedi.

Cosa Hakkında:
Türkiye’de akıllı ev cihazlarının öncülerinden Nuvia’nın ürettiği Cosa, akıllı bir oda termostatıdır. Evinizin akıllı asistanı olma özelliğini taşıyan Cosa, kombi ve klimalara bağlı çalışarak, kendinizi en konforlu hissettiğiniz sıcaklık ayarlarını, cep telefonları ile evden veya dışarıdan kontrol altında tutmanızı sağlar ve size enerji tasarrufu sağlar. Klima Cosa ile yaz – kış evinizin sıcaklığını tek uygulama ve tek cihaz üzerinden kontrol edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109