2014'ün En iyi Web Siteleri Ödüllerini aldı

2014'ün En iyi Web Siteleri Ödüllerini aldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin www.anadolupark360.com web sitesi, dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerden biri olan Davey Awards'da Altın Ödül'e layık görüldü.

2014'ün En iyi Web Siteleri Ödüllerini aldı
2014'ün En iyi Web Siteleri Ödüllerini aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin www.anadolupark360.com web sitesi, dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerden biri olan Davey Awards'da Altın Ödül'e layık görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan www.anadolupark360.com web sitesi, 21 Ekim 2014 tarihinde New York’da açıklanan dünyanın en prestijli uluslararası ödüllerden birisi olarak görülen Davey Awards'da "Web siteleri-Turizm" kategorisinde "Altın Ödül" kazandı.
 
Web dünyasının günümüzdeki en prestijli ödüllerden birisi olarak görülen International Davey Awards’a Dünya çapında 4000’den fazla önemli web sitesinin katılıyor.


Aralarında Code and Theory, Condé Nast, Disney, GE, Keller Crescent, Microsoft, Monster.com, MTV, Push., Publicis, SesameWorkshops, The Marketing Store, Worktankand, Yahoo!, gibi uluslararası kuruluşların üst düzey yöneticilerinin bulunduğu jüri, yarışmanın kazananlarını belirliyor. Jüri üyelerinin puanlandırması sonucu 70-89 puan arası alanlar “Gümüş Ödül”, 90 puan üstünde alanlar ise “Altın Ödül”ün sahibi oluyor.

Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi (IAVA) tarafından 11 ayrı dalda düzenlenen Davey Awards, "Yaratıcılıkta Mükemmeliyet"i ödüllendirme amacıyla www.anadolupark360.com sitesini “Altın Ödül” almaya layık gördü.

2014 yılı "Davey Awards" yarışmasında Altın Ödülü kazanan Prestijli kurumlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra; ödül alan web siteleri

Tasarım Baskı dalında; A Squared Design Group- Warner Bros.

Film Video dalında;  ALCHEMYcreative – Adobe

Jump Studios
- National Geographic

Ticaret Dalında; Fire Station Agency-Paramount Farms

İnteraktif Multimedya dalında; RED Interactive Agency-Internet Explorer/ESPN

Entegre Kampanya dalında; IW Group- McDonald's

Online Reklamcılık ve Pazarlama dalında;
Tommy  -20th Century Fox Intl

Online Film / Video dalında;  Axiom Marketing - The Goodman Group

Mobil dalında; CraneMorley Inc.Hyundai Motor America

İçerik Pazarlama dalında;
  97th Floor 9mm Ammo
gibi sektöründe dünya öncülüğü yapan firmalar yer almaktadır.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 19:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER