SULTANBEYLİ'DE YENİ DERS YILI BAŞLADI

SULTANBEYLİ'DE YENİ DERS YILI BAŞLADI

SULTANBEYLİ'DE YENİ DERS YILI BAŞLADI
YENİ DERS YILI BAŞLADI
3 aylık tatilin ardından ders zili yeniden çaldı. 2010-2011 eğitim-öğretim yılı yaklaşık 16 milyon öğrenci ve 600 bin öğretmenle başladı.

İlk ve orta dereceli okullar için tatil bitti. Günler öncesinden hazırlıklarını tamamlayan yaklaşık 16 milyon öğrenci tertemiz üniformalarıyla okullarının yolunu tuttu.
Sultanbeyli genelindeki tüm okullarda, arkadaşları ve öğretmenleriyle buluşmanın heyecanını yaşayan öğrenciler için, Orhan Gazi İlköğretim Okulu’nda İlköğretim Haftası Kutlamaları vardı.

Sultanbeyli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan programa Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Demir, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır ile öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programda Kaymakam Ceylan, Milli Eğitim Müdürü Hamit Çakır ve Okul Müdürü Mustafa Güngör birer konuşma yaparak yeni ders yılının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan şiirler, halk oyunları ve oratoryo ile yeni ders yılı başladı.
Heyecan ve coşkuyla başlayan 2010-2011 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı 28 Ocak 2011 Cuma günü sona erecek. İkinci yarıyıl ise 14 Şubat 2011'de başlayacak ve 17 Haziran 2011'de tamamlanacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER