SULTANBEYLİ'DE ÇOCUKLARIN RAMAZANI

SULTANBEYLİ'DE ÇOCUKLARIN RAMAZANI

SULTANBEYLİ'DE  ÇOCUKLARIN RAMAZANI
Mahalle şenlikleri ile çocuklar Ramazan’ı daha coşkulu geçiriyor. Hacivat ile Karagöz’den Nasrettin Hoca’ya, palyaçolardan macun, pamuk şeker ve şerbet ikramına kadar her şey çocukları bekliyor. Şenliklerin ilk durağı Hasanpaşa Mahallesi..
.
Beklenen günler geldi ve Ramazan’ın kutlu atmosferi her yanı sardı. Bu coşkulu zaman dilimleri herkes kadar çocuklar için de sabırsızlıkla beklenen günler…
Ramazan ayı boyunca, iftar davetleri, söyleşi, konser ve şiir dinletileri düzenleyen Sultanbeyli Belediyesi, minikleri de unutmadı, onlar için “Mahalle Şenlikleri” düzenledi. Mahalle Şenlikleri’nin ilk durağı Hasanpaşa Mahallesi’ydi.

Ailelerin iftar sonrası çocuklarını getirdikleri program, Burak Sezen’in şarkılarıyla başladı. Burak Sezen’le birlikte şarkı söyleyen çocuklar, gönüllerince eğlendi.
Ardından sahneye çıkan sihirbaz Erkan Obüs’ün, şapkadan tavşan çıkarma, alevli sopalarla akrobatik hareketler gibi gösterilerini çocuklar merakla izledi, kukla İbiş’le yaptığı sohbette ise kahkahalara boğuldular.

Palyaçoların çocukları eğlendirdiği gece, Osmanlı macunu, şerbet ve patlamış mısır ikramlarıyla sona erdi.

Çocukların eğlencesini Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de ziyaret ederek çocuklarla selamlaştı.

Mahalle Şenlikleri, her mahallede en az bir defa düzenlenmek üzere devam edecek ve tüm mahallelerin çocuklarını eğlendirecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109