Sultanbeyli’de hafta sonu Dursun Ali Erzincanlı rüzgarı esti.

Sultanbeyli’de hafta sonu Dursun Ali Erzincanlı rüzgarı esti.

Sultanbeyli’de hafta sonu Dursun Ali Erzincanlı rüzgarı esti.

Sultanbeyli’de Ramazan, mahalle iftarları, konserler, şiir geceleriyle dopdolu geçiyor. Kent Meydanı, kurulan sahnede birbirinden güzel programlarla ünlü isimleri ağırlıyor.
Mehteran Konseri’yle açılışı yapılan programlardan ilki Cuma akşamı Hüseyin Goncagül’ün çocuklarla keyifli sohbeti, ardından Grup Dergah konseriydi. Goncagül çocukları eğlendirirken, Grup Dergah, birbirinden güzel ilahi ve ezgilerini seslendirdi.
Kent Meydanı şiirseverlerle doldu
Cumartesi ise Kent Meydanı Emin Işık ile Dursun Ali Erzincanlı’yı ağırladı. Programı izlemek isteyen binlerce Sultanbeylili Kent Meydanı’nı saatler öncesinden doldurdu. Emin Işık’ın Ramazan’a dair sohbeti ve şiirleri keyifle dinlendi, ardından sahneyi Dursun Ali Erzincanlı aldı.
Erzincanlı’nın tam da Ramazan’ın ruhuna uygun, İslam Peygamberi’ni anlatan şiirleri Sultanbeylililer tarafından ilgiyle dinlendi. Erzincanlı’yı dinlemeye gelen binlerce Sultanbeylili muhteşem şiirlerle tam bir şiir gecesi yaşadı.
Bakan Cevdet Yılmaz Sultanbeyli’deydi
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden programa Başkan Hüseyin Keskin’le beraber, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Nusret Bayraktar ve Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun da katıldı. Binlerce vatandaşa keyifli bir şiir dinletisi sunan Erzincanlı, Sultanbeyli’de kendisine gösterilen yoğun ilgiden memnun ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109