SULTANBEYLİ, ORHAN GAZİ VE NECİP FAZIL'DA İFTAR

SULTANBEYLİ, ORHAN GAZİ VE NECİP FAZIL'DA İFTAR

SULTANBEYLİ,  ORHAN GAZİ VE NECİP FAZIL'DA İFTAR
SULTANBEYLİ,  ORHAN GAZİ VE NECİP FAZIL'DA İFTAR
Ramazan’ın coşkusu sokak iftarları Necip Fazıl ve Orhan Gazi mahallelerinde son buldu.
Sultanbeyli’de bu Ramazan ayı, düzenlenen Ramazan etkinlikleri ve iftar buluşmalarıyla dopdolu geçti. Hem Kent Meydanı, hem de Belediye Hizmet Binası Büyük Salonu’nda Başkan Keskin, her gün Sultanbeylililerle buluştu. Ramazan’ı birlikte geçirmek, iftar sofralarında bu kutlu ayın bereketini paylaşmak adına düzenlenen iftar buluşmaları coşkunun kaynağı oldu. Sokak iftarlarının sonuncusu Necip Fazıl ve Orhan Gazi mahallelerindeydi. 

Necip Fazıl’da iftar

Cuma günü düzenlenen iftar daveti Trabzon Caddesi üzerindeydi. Mahalle halkı kurulan dev sofraları tamamen doldurdu. Alanda binlerce vatandaş iftarı bekledi.
Düzenlenen iftar buluşmasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “herkese huzurlu ve mutlu bir şekilde bayrama kavuşmayı diliyorum” diyerek başladığı konuşmasında önce ilçe genelinde, ardından Necip Fazıl Mahallesi’nde devam eden çalışmaları detaylandırdı. “TEM Otoyolu Bağlantı Yolları projemiz bizim en önemli projelerimizden. Çalışmalarda neredeyse sona gelindi. Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde çalışmaları yerinde inceledi.” diyen Keskin, ilçeye kazandırılan kamu binalarını anlattı. Keskin, “İlçemize 7 yeni okul kazandırdık. 2 karakol binamız, itfaiye binamız hizmete hazır. Yakın zamanda da 5 yeni okul yapılacak. Bunlardan bir tanesi Necip Fazıl Mahallemizde. Hükümet konağı ve askerlik şubesi çalışmalarımız da planlarımız dahilinde.” dedi. Mahalledeki devam eden çalışmalara değinen Keskin, “Vatandaşlarımızın hafta sonları vakit geçirebilecekleri Şalgamlı Mesire Alanı için çalışmalarımız devam ediyor. Birçok caddemizde yaptığımız düzenlemelerin yanında ilçe genelinde 40 bin metrelik orta gerilim hattının yeraltına alınması çalışmalarına Necip Fazıl Mahallesi’nden başladık. Mahallemizin asfalt, doğalgaz, Türk Telekom hatları, sokak lambaları gibi temel ihtiyaçlarını gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Son iftar buluşması Orhan Gazi Mahallesi’nde

Ramazan’ın son iftar buluşması ise Orhan Gazi Mahallesi, Alpaslan Caddesi üzerindeydi. Son iftar programına Ak Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce de katıldı. Kurulan sofra vatandaşlar tarafından doldurulurken iftar öncesi konuşan Keskin, “Bu ramazan ayının tamamını siz değerli vatandaşlarımızla geçirdik. Bu bizim için mutluluk vericiydi. Umuyorum, önümüzdeki ramazan ayında daha büyük ve güzel organizasyonlarla bir araya geliriz.” dedi ve yapılan çalışmaları, hizmetleri değerlendirdi. “Mahallemizde yaptığımız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109