SULTANBEYİ'DE ERZİNCANLI RÜZGARI

Sultanbeyli Ramazan-2011 programları Ömer Faruk Tekbilekin ardından Dursun Ali Erzincanlı ile devam etti.

SULTANBEYİ'DE ERZİNCANLI RÜZGARI
Sultanbeylide Ramazan, konserler, şiir geceleri ve mahalle şenlikleriyle dopdolu geçiyor. Kent Meydanı, kurulan sahnede birbirinden güzel programlarla ünlü isimleri ağırlıyor.

Mehteran Konseriyle açılışı yapılan programlardan ilki dünyaca ünlü sanatçı Ömer Faruk Tekbilek konseriydi. İkinci programda bu defa şiirleriyle dinleyenleri mest eden Dursun Ali Erzincanlı sahnedeydi.

Kent Meydanı şiirseverlerle doldu

Cuma akşamı programı izlemek isteyen yüzlerce Sultanbeylili, teravih sonrası Kent Meydanını doldurdu.
Erzincanlının Ramazanın ruhuna uygun, İslam Peygamberini anlatan şiirleri Sultanbeylililer tarafından ilgiyle dinlendi. Erzincanlıyı dinlemeye gelen binlerce Sultanbeylili muhteşem şiirlerle tam bir şiir gecesi yaşadı.

Programda konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ''Bugün kıymetli sanatçımız Dursun Ali Erzincanlı beyefendiyi dinliyoruz. Ben ağzına sağlık diyor, kendisine teşekkür ediyorum.'' dedi ve düzenlenen programların Ramazanın manevi iklimine uygun olması için çaba gösterdiklerini söyledi.
''İnsanların açlıktan ölmesi kanımıza dokunuyor''

Keskin ayrıca Afrikadaki açlığa değindi ve ''Somaliyi unutmayacağız. Bu dönemde insanların açlıktan ölmesi kanımıza dokunuyor, dokunmalı da. Bu yıl meclisten aldığımız kararla geçen yıl her mahallede uyguladığımız mahalle iftarlarını üçe indirdik ve onun yerine Somaliye yardım gönderelim istedik.'' dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109