Sultanbeyi'de Bu defa sofralar Fatih Mahallesi için kuruldu

Sultanbeyi'de Bu defa sofralar Fatih Mahallesi için kuruldu

Sultanbeyi'de Bu defa sofralar Fatih Mahallesi için kuruldu
İFTAR SOFRAMIZ FATİH’TE
Birlik ve kardeşliğin resmi olan sokak iftarlarında sıra Fatih Mahallesi’ndeydi.

Sultanbeyli’de bu yıl, sokak ve caddelere kurulan iftar sofraları, adeta birlik ve kardeşliğin resmi…
İftarda mahalleler, iftar sonrası Kent Meydanı, Ramazan etkinliklerini takip etmek isteyenlerle doluyor.

Bu defa sofralar Fatih Mahallesi için kuruldu

Her gün bir mahallede kurulan sofralardan bu sefer ki Fatih Mahallesi’ndeydi. Mahalle halkı kurulan dev sofraları tamamen doldurdu.
Düzenlenen iftar buluşmasında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçedeki önemli çalışmaları detaylandırdı ve “Son dönemde yaptığımız çalışmalarla Sultanbeyli her geçen gün biraz daha gelişmektedir.

Amacımız ilçemiz insanına daha güzel bir Sultanbeyli sunmak” dedi. TEM Otoyolu Bağlantı Yolları Projesi’nden bahseden Keskin,  “Çalışmaları bugün Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım yerinde inceledi. Hedefimiz yılsonuna kadar hizmete açmak. Bunların dışında ilçemize kazandırdığımız karakol, okul, sağlık ocağı gibi kamu binalarına önümüzdeki dönemde yenileri eklenecek” şeklinde konuştu.

İki yeni karakoldan bir tanesinin Fatih Mahallesi’nde inşa edildiğini söyleyen Keskin, mahallenin cadde ve sokaklarında yapılan çalışmaları ve önümüzdeki dönemde planlanan projeleri anlattı.

Başkan Keskin’den sonra sözü alan Milletvekili Nusret Bayraktar da 12 Eylül’de oylanacak Anayasa değişiklik paketine değindi ve “ Referandumdan çıkacak sonuç ülkemizin demokratikleşmesi yolunda önemli bir adımdır. Hepimiz sandıkta  ‘evet’ diyecek ve hak ve özgürlüklerin sahiplerini bulmasını sağlayacağız “dedi.

Konuşmaların ardından kurulan sofralarda vatandaşlar yemeklerini yerken, masalarda yer bulamayan vatandaşlar için ise alanda sıcak yemek ikramı yapıldı.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109