Soba tartışması çifte intihar ile bitti.

Soba tartışması çifte intihar ile bitti.

Soba tartışması çifte intihar ile bitti.
Soba tartışması çifte intihar ile bitti. İstanbul Sultanbeyli’de soba nedeniyle tartışan Aslan çiftinin bir anlık öfkesi bir yuvayı dağıttı. Çifte intiharın yaşandığı olayda Cemal Aslan ve eşi Gülcan Aslan olay yerinde hayatlarını kaybettiler.  Çiftin 3 erkek çocuğu hem annelerini hem de babalarını kaybederken kendisini odaya kapatan Gülcan Aslan’ın durumundan şüphelenen kayınbirader Şakir Aslan’ın odanın camını kırarak içeri girmeye çalıştığı öğrenildi.

 Genç kadının intiharına engel olamayan Aslan’ın alt katta işyeri bulunan ağabeyini çağırdığı ve olay yerine gelen Cemal Aslan’ın eşini kanlar içinde görünce aynı silah ile kendi kafasına ateş ederek hayatına son verdiği öğrenildi. Talihsiz çiftin cansız bedenleri Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken yaşları 9 ila 15 arasında değişen ve olayın olduğu dakikalarda okulda olan 3 çocuklarının şoka girdiği öğrenildi.

Bir aileyi yok eden çifte intihar Sultanbeyli Adil Mahallesi Bosna Bulvarı Sedir Sokakta meydana geldi. Bir önceki gece eşi Gülcan Aslan ile sobayı fazla yaktığı konusunda tartışan Cemal Aslan sabah kalktığı zaman da bu kez sobayı yakmadığı için çıkıştı. Eşiyle yaşadığı şiddetli bir tartışmanın ardından Cemal Aslan evinin alt katında bulunan kendisine ait işyerine indi.

Cemal Aslan’ın kardeşi Şakir Aslan’da kahvaltı yaparken yengesinin kendisini odaya kapattığını gördü. Yengesinin durumunu şüpheli bularak kendisine bir şey yapmasından korkan Aslan, önce kapıyı açmak istedi. Yengesinin kapıyı açmaması üzerine kapının camını kıran Aslan tam bu sırada bir el silah sesi duydu. Kapıyı kırarak içeri geren kayınbirader Aslan yengesini kanlar içinde buldu.

 Hemen ağabeyini arayarak yengesinin durumunu aktarıp yardım isteyen Aslan, 112 ambulans servisini aradı. Kardeşinden gelen haber üzerine evine doğru koşan Cemal Aslan, eşini kanlar içinde bulunca cinnet geçirdi. Eşinin elindeki silah alan Aslan silahı başına dayayarak ateş etti.  Hem yengesinin hem de ağabeyinin intiharına tanık olan Şakir Aslan şoka girerken silah seslerini duyarak polis ihbar eden komşular eve geldiklerinde korkunç manzara ile karşılaştılar. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlilerinin incelemesine göre çiftin olay yerinde hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı.

En büyüğü 15 en küçüğü 9 yaşında olan 3 erkek çocuk sahibi olan çiftin intiharı komşuları tarafından da şaşkınlıkla karşılandı. Olayın olduğu dakikalarda okulda olan çocukların ise hem öksüz hem de yetim kalmaları nedeniyle şoka girdikleri ve gözetim altında tutuldukları öğrenildi.  Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER