MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER

MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER
MİNİBÜS ŞOFÖRLERİNE SEMİNER
Sultanbeyli Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren minibüslerin şoförleri için iletişim teknikleri ve trafik kuralları üzerine seminerler veriyor.

İlçede faaliyet gösteren 150’ye yakın minibüste çalışan şoförler, Sultanbeyli Belediyesi’nde her hafta düzenlenen seminerlere katılıyor.
Çarşamba günleri düzenlenen seminerlerde önce, Başkan Danışmanı Reşat Atalar, iletişim teknikleri üzerine sunum yapıyor. Atalar, şoförlere gün boyu birlikte oldukları yolcularla iletişimlerinde dikkat etmeleri gereken noktaları anlatıyor. Şoförlere, yaptıkları işin insanla ve iletişimle doğrudan alakalı olduğunu söyleyen Atalar, bu konuda hassas olunması gerektiğini vurguluyor.
Ardından trafik şube komiserleri sözü alıyor ve trafik kurallarına riayet etmenin önemine değiniyor. Trafikte toplu taşıma araçlarının diğer araçlara göre daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan komiserler, özellikle yolcu almak için sık sık duran minibüslerin, yolu kullanırken kurallara daha fazla riayet etmelerini istiyor.
İkramlarla son bulan seminerlerde Danışman Reşat Atalar ve komiserler, minibüsçülerin sorularını yanıtlıyor, istek ve şikâyetlerini dinliyor.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER