KÜLTÜRDE İKİNCİ DEV ADIM

KÜLTÜRDE İKİNCİ DEV ADIM

KÜLTÜRDE İKİNCİ DEV ADIM
KÜLTÜRDE İKİNCİ DEV ADIM
Sultanbeyli, kültür-sanatta her geçen gün bir adım daha ileri gidiyor. Sultanbeyli Kültür Merkezi’nden sonra şimdi de Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi hizmete girdi, ilk etkinlik 6 Mart Pazar günü gerçekleşti.

Sultanbeyli son dönemde, birbirinden güzel ve faydalı hizmet, etkinlik ve programlara tanıklık ediyor. Geçtiğimiz yıl faaliyete giren Sultanbeyli Kültür Merkezi, kapılarını açtığı günden beri konser, tiyatro ve konferanslarla ilçe halkının bugüne kadar özlediği hizmeti sundu ve sunmaya da devam ediyor. Kültür-sanatta ikinci sezonunu yaşayan Sultanbeyli, 2011’de yeni bir merkez daha kazandı.
MuhsinYazıcıoğlu Kültür Merkezi kapılarını araladı
Yapımı tamamlanan Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi, 6 Mart günü ilk etkinliğini gerçekleştirerek kapılarını ziyaretçilerine açtı. Türk halk müziğinin usta ismi Nurettin Rençber, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluştu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Rençber, sevilen türküleri ile dinleyicilere türkü ziyafeti yaşattı.

MuhsinYazıcıoğlu Kültür Merkezi’ne gidenleri neler bekliyor?
Merkez içerisinde sinema, konferans, sergi ve tiyatro salonları ile birlikte 25 bin kitaplı bir kütüphane bulunuyor. Özellikle gençlerin, faydalanmak için çevre ilçelere gitmek zorunda kaldığı hizmetler şimdi ayaklarına geldi. Kütüphanede zengin kaynaklarla birlikte yetişkin ve çocuklar için ayrı çalışma masaları, grup çalışma odaları ve bilgisayar sınıfları bulunuyor.
Hemen yanında Sultanbeyli Nikah Sarayı’nın da yer aldığı merkez, birbirinden güzel etkinlikleriyle çok yakında Sultanbeylililerin en uğrak yerlerinden biri olmaya hazırlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109