BAŞBAKAN SULTANBEYLİ’DE

BAŞBAKAN SULTANBEYLİ’DE

BAŞBAKAN SULTANBEYLİ’DE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli TEM otoyolu bağlantı yolları açılışı için Sultanbeyli’ye geliyor.

Yıllardır inşaatı bir takım sorunlar sebebiyle bekletilen TEM otoyolu bağlantı yolları, son iki yılda gerçekleştirilen girişimlerle tamamlandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın çalışmalarla ilgilenmesi sayesinde 2 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan projenin açılış günü geldi.
 
Yollar Başbakan tarafından açılıyor

Sultanbeyli’yi şehrine yakınlaştıracak yollar, 29 Nisan Cumartesi günü, TEM otoyolu Sultanbeyli girişinde düzenlenecek törenle açılıyor. Sultanbeyli’nin gelişiminde hayati öneme sahip bu projenin açılışını ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yapacak.
TEM otoyolu Sultanbeyli girişinde, saat 14.00’te, Başbakan Erdoğan’ın katımıyla düzenlenecek olan törene tüm Sultanbeylililer davetli…

Proje neler getirecek?

20 yıl içinde 2 defa açılışı yapılan, ancak bir türlü faaliyet geçirilemeyen projenin Sultanbeyli’ye getirisi büyük. Kamulaştırma bedeliyle birlikte yaklaşık maliyeti 100 milyon TL’nin üzerinde olan proje sayesinde, Sultanbeyli halkı ilçenin merkezinden 6 farklı yolla TEM otoyoluna bağlanabilecek.
Şehrin kıyısındaki Sultanbeyli’nin İstanbul’a entegrasyonunda can damarı olacak bu projenin, ilçeyi şehre bağlaması ve gelişime açık Sultanbeyli’yi, Anadolu yakasının cazibe merkezi haline getirmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109