SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR LİDERLİĞE GÖZ KOYDU

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta mücadele eden Yeniköyspor'la Sultanbeyli Belediyespor ligin 12. hafta karşılaşmasında Çayırbaşı stadında karşı karşıya geldi. İlk yarı bitiminde Remzi'nin ayağından bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde giren Sultanbeyli Belediyespor 90+3 te Saburla bir gol daha bularak üst üste 4.galibiyetini aldı. Ekibimiz aldığı bu galibiyetle puanını 20’ye çıkarırken bir maç eksiğiyle ikinci sıraya yerleşmiş oldu

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR LİDERLİĞE GÖZ KOYDU

MAÇTAN DAKİKALAR

İlk yarıya iyi başlayan ekibimiz, üst üste geliştirdiği ataklarla rakip defansı zorladı. İlk yarının son bölümünde rakip kaleye iyice yüklenen ekibimiz 42. Dakikada gole çok yaklaştı.  Bu dakikada Cenk'in kafa vuruşunu Yeniköyspor defansı çizgiden çıkardı. Dakikalar 44 ü gösterdiğinde ekibimiz aradığı gole ulaştı. Yusuf'un orta sahadan attığı şık ara pası ile buluşan Remzi kaleci Ersin ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımını 1-0 öne geçiren golü Yeniköyspor ağlarına gönderdi. İlk yarı başka pozisyon olmayınca ekibimiz soyunma odasına 1-0 önde girdi.
İkinci yarıya oldukça istekli başlayan ev sahibi ekip 59.dakikada aradığı gole çok yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazdan içeri giren Metin, kaleci Orçun ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Orçun’un çeldiği top ceza sahası içine düştü. Sultanbeyli Belediyespor defansı topu ceza sahası dışına uzaklaştırarak tehlikeli atağı sonlandırmış oldu. Bu pozisyonda kaleci Orçun kısa süreli sakatlık geçirdi.
82.dakikada ceza sahası içine gönderilen ara pasta kaleci Orçun ile karşı karşıya kalan Sefer topu üst direğin üstünden auta göndererek çok önemli bir pozisyonu harcamış oldu. Son dakikalarda Yeniköyspor defansının öne çıkması ile hareketlenen Sultanbeyli Belediyespor aradığı gole 90+3 te Sabur ile ulaştı. Maçta başka pozisyon olmayınca ekibimiz Sultanbeyli Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
 
Stad: Çayırbaşı Stadı
Hakemler: Suat Omak,Emre Sercan Aydın,Ali Güçler,Neşat Vatansever
Yeniköyspor: Ersin, Ertuğrul, Halil, Hakan, Ayhan, Şenol, Sercan, Aykut, Metin, Sefer, Abdulbaki
Sultanbeyli Belediyespor: Orçun, Emrah, Cihan Güneş, Fatih,Cihan, rdil, Hasan, Remzi, Kemal, Onur, Yusuf, Cenk
Sarı kartlar: Ayhan,Sefer(Yeniköyspor)Orçun,Emrah,Cihan Güneş,Cihan Erdil(Sultanbeyli Belediyespor)
Goller: 44 Remzi, 90+3 Sabur (Sultanbeyli Belediyespor)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER