Sultanbeyli Belediyesi’nden Öğretmenlere Ziyaret

Öğretmenler Günü dolayısıyla Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve belediye birim müdürleri öğretmenleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

Sultanbeyli Belediyesi’nden Öğretmenlere Ziyaret
Sultanbeyli Belediyesi’nden Öğretmenlere Ziyaret

Öğretmenler Günü dolayısıyla Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve belediye birim müdürleri sorumlu oldukları mahallelerdeki okulları tek tek ziyaret ederek öğretmenleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadı.

Öğretmenler Günü Sultanbeyli’de farklı etkinliklerle kutlandı. Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde özel etkinlik düzenlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü, AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve belediye birim müdürleri de ilçede görev yapan öğretmenleri okullarında ziyaret etti.

Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda aday öğretmenler adına konuşma yapan Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu Türkçe Öğretmeni Ebru Akgün salonda bulunanları duygulandırdı. “Bugün teslim aldığımız sancağı hakkıyla bizden sonraki nesillere teslim etmeliyiz” diyen Akgün, sınıfta nöbet tutmakla sınırda nöbet tutmanın farklı olmadığını söyledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar da, “Her yıl 24 Kasım farklı etkinliklerle kutlanıyor.  Bu anlamlı günümüzü kutluyorum. Ülkelerin ve toplumların en iyi gücü nitelikli ve başarılı insan kaynağıdır.  Öğretmenlerimize nitelikli insan yetiştirmekte büyük görev düşüyor” dedi.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe de öğretmenlerin bu mesleği seçerken hiçbir menfaat gözetmeden seçtiğini ve idealler uğruna yaptıklarını söyledi ve öğretmenlerin toplumun en idealist kişileri olduğunu kaydetti.
Programda müzik öğretmenlerinden oluşan koro söylediği türkülerle herkesin beğenisi topladı.





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109