Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek ve yarı final kura çekimi Ataköy Olimpiyatevi'nde yapıldı. Fenerbahçe'nin rakibi ise Kayserispor oldu.

Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri belli oldu
 Kura çekimine TFF yöneticileri ile rakiplerini eleyerek çeyrek finale yükselen Boluspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Kardemir D.Ç. Karabükspor, Kayserispor, Medical Park Antalyaspor ve Sivasspor'un temsilcileri katıldı.
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞÖYLE

Sivasspor-Bursaspor

Eskişehirspor-Antalyaspor

Karabükspor-Boluspor

Fenerbahçe-Kayserispor

YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ ŞÖYLE

Sivasspor-Bursaspor maçının galibi ile Eskişehirspor-Antalyaspor maçının galibi yarı finalde karşılaşacak.

Karabükspor-Boluspor karşılaşmasının galibi ile Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasının galibi yarı finalin diğer ayağını oluşturacak.

MAÇLAR TARAFSIZ SAHADA VE TEK MAÇLIK ELEMİNASYON SİSTEMİNDE OYNANACAK

Tek maçlık eleminasyon sisteminde ve tarafsız sahada oynanacak çeyrek final maçlarında normal sürenin berabere bitmesi durumunda 15'er dakikalık 2 devre uzatılacak. Burada da eşitlik bozulmazsa penaltı atışlarına geçilecek. Kupada yarı final müsabakaları da, çeyrek finalde tur atlayan dört kulüp arasında TFF'nin belirleyeceği tarafsız sahada tek maçlı eleme usulüne göre yapılacak.

UFUK ÖZERTEN: "MAÇLARIN; SPORUN CENTİLMENLİK VE KARDEŞLİK İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA OYNANMASINI DİLİYORUM"

TFF 1. Başkan Vekili ve İcra Kurulu Üyesi Ufuk Özerten bütün takımlara başarılar dilerken, sporun centilmenlik ve kardeşlik ilkeleri doğrultusunda maçların oynanmasını dilediklerini söyledi.

Özerten, Pazartesi gününe kadar tarafsız sahada oynanacak maçların tarihlerini ve hangi statlarda oynanacaklarını açıklayacaklarını da söyledi.

DHA

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2012, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109