Ve Delgado Beşiktaş'dan gitti

Ve Delgado Beşiktaş'dan gitti

 Ve Delgado  Beşiktaş'dan gitti
Matias Delgado Beşiktaş'tan gitti
Dün 22:00 PazarYabancı kontenjanını açmak için uzun süredir karar veremeyen Beşiktaş, eski kaptanında karar kıldı.



Beşiktaş'ta Matias Delgado ile yollar ayrılıyor. Abu Dabi Kulübü Al-Jazira ile her konuda anlaşıldı, imza yarın atılacak.

Ve Delgado gitti
Yabancı kontenjanını açmak için uzun süredir karar veremeyen Beşiktaş, Matias Delgado'da karar kıldı.

Beşiktaş'tan daha önce gönderilmesi gündeme gelen ancak teknik direktör Bernd Schuster'in isteğiyle kadroda tutulan eski takım kaptanı Matias Delgado, İstanbul Büyükşehir Belediye maçında verilen şansı iyi kullanamayınca, Alman teknik adamın da gözünden düştü.

Schuster, Abu Dabhi kulübü Al-Jazira'den teklif alan Arjantinli'nin ayrılmasına onay verdi.

Abu Dabhi kulübü Al-Jazira'nin 4 gün önce Beşiktaş'a yaptığı kiralık teklifi Schuster engeline takılırken, Arjantinli futbolcunun İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki kötü performansı  Alman teknik adamın da fikrini değiştirdi. Schuster'den "satabilirsiniz" raporunu alan yönetim Al-Jazira kulübü ile anlaştı.

30 Haziran 2011 tarihinde Beşiktaş ile mukavelesi sona erecek olan Delgado için Al Jazire kulübü Beşiktaş'a bonservis bedeli ödemeyecek. Delgado'nun yarın Nevzat Demir Tesisleri'ne giderek takım arkadaşları ile vedalaşacağı ve daha sonra yeni kulübü ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Beşiktaş, bu transferle Delgado'ya ödeyeceği 2 milyon 250 bin eurodan kurtulurken, takımdaki yabancı oyuncu sayısı da 9'a inmiş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109