Ülker Sports Arena'ya nasıl gidilir?

Ülker Sports Arena, İstanbul Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de bulunan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi

Ülker Sports Arena'ya nasıl gidilir?
Ülker Sports Arena'ya nasıl gidilir?

Boğaz Köprüsünden geliş:

Boğaz Köprüsünü geçtikten sonra İzmit-Ankara çıkışını takip edin. Yol üzerinde sağdaki ilk çıkış Ataşehir çıkışıdır. Ataşehir yoluna girdiğinizde ilk sağa dönün. Işıklara geldiğinizde sola dönün ve 100 metre devam ettikten sonra sola dönün. İlk gelen kavşak değil ikinci kavşaktan sağa dönün, 50 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndan geliş;

Fatih sultan Mehmet Köprüsü’nü geçtikten sonra 4. Çamlıca-Boğaz Köprüsü çıkışından çıkılır. Bu yol üzerinde sağdaki ilk ayrım Ataşehir-Yeni Sahra çıkışıdır. Bu yol üzerinde ikinci kavşağı geçtikten 50 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Bostancı istikametinden geliş:

Kozyatağı yan yoldan Carrefour’un arkasına geldiğinizde Ataşehir tabelasını takip edin. İlk ışıklardan sola dönüp köprünün altından geçtikten sonra sağdaki yol ayrımından devam edin. 100 metre sonra Ülker Sports Arena’yı göreceksiniz.

Otobüs ile ulaşım
 
Kadıköy'den kalkan 8M, 8A ve 13 veya Üsküdar'dan kalkan 16M numaralı otobüsler ile Ülker Sports Arena'ya ulaşım sağlanabilir.
 
Metro ile ulaşım
 
Yeni hizmete giren Kadıköy-Kartal metrosunu kullanarak da Ülker Sports Arena'ya ulaşabilirsiniz. Yeni Sahra durağından geçen 8 A numaralı otobüs Ülker Sports Arena’ya gelmektedir.


Ülker Sports Arena


İstanbul Anadolu yakasının en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Ataşehir’de bulunan Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena, 15.000 kişi kapasitesi, son teknoloji ürünü altyapısı, konforlu locaları ile Fenerbahçe Ülker’in maçlarına ve dünya yıldızlarının sahne şovlarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yıldız Holding sponsorluğunda hayata geçirilen Ülker Sports Arena’nın projesi; dünyada ve Türkiye’de birçok yapıya imza atan Design Development Group tarafından hazırlandı.
2008 yılında yapımına başlanan Arena’nın toplam inşaat alanı 67.000 m², ana salon iç yüksekliği 28 metre. Arena’nın tavan çekme kapasitesi, salona giriş yapılan alanların büyüklüğü, içeriye birçok tır girebilmesi de dünya çapında prodüksiyonların burada yapılabilmesini sağlıyor. 6 adet soyunma odasının yanı sıra, 5 adet de küçük soyunma odası ile Ülker Sports Arena birçok uluslararası spor organizasyonuna da rahatça ev sahipliği yapabilecek.




Arena, 13.500 kişilik kapasitesi, 44 adet locası, salonu gören restoranı,  özel alanları ve hem antrenmanlar hem de maçlar için kullanılabilecek 2.500 kişi kapasiteli küçük salonu ile Türkiye’de ilkleri yaşatıyor.
Planlama aşamasında her türlü detayın düşünüldüğü arenanın iç mekan reklam alanları Türkiye’de tek olma özelliğine sahip. Tribünleri dolaşan 360 derece led kuşağı, ağırlığı 28 tonu bulan ve Avrupa’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan skorbordu ile sponsorlarına hayallerindekini gerçekleştirebilecekleri iletişim alan ve olanakları sunuyor.
Fenerbahçe Ülker erkek ve Fenerbahçe kadın basketbol takımlarının lig ve kupa maçlarını oynayacağı Ülker Sports Arena 5 kıtada, STAPLES Center, O2 London, O2 Berlin, Türk Telekom Arena gibi 100’den fazla seçkin arenayı yöneten AEG tarafından işletilecek. Arena sadece basketbol maçlarına değil dünya yıldızlarının sahne şovlarına, konserlere, aile gösterilerine de ev sahipliği yapacak.


ÜLKER SPORTS ARENAYA ULAŞMAK İÇİN

Adres : Barbaros Mah. Dereboyu Cad. Batı Ataşehir
Tel.         : 0216 687 21 00
Fax.     : 0216 687 21 01 

Ülker Sports Arena’nın bulunduğu bölgeye ulaşım için İETT’nin düzenlemiş olduğu 8 M Kadıköy- Ataşehir, 16 M Üsküdar-Ataşehir, 8A Kadıköy-Ataşehir ve 13 Kadıköy- Ataşehir seferlerden yararlanabilirsiniz. Maç günleri yoğunluğa göre bu hatlarda ek sefer düzenlenecek. 

FENERBAHÇE ÜLKER ARENA FOTOLARI İÇİN TIKLA



HARİTAYI GÖRMEK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2016, 20:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
nazlı kar
nazlı kar - 9 yıl Önce

Ülker Arena Ataşehirin Neresinde Bilen Varmı

orhan genç
orhan genç @nazlı kar - 9 yıl Önce

Ataşehir Palladium Alışveriş Merkezinden batı ateşehir yönüne devam edin ilk ışıklardanda devam edin 100 metre ilerde solda göreceksiniz

idris kaplan
idris kaplan - 8 yıl Önce

Samandiradan nasıl uladabilurim

idris kaplan
idris kaplan - 8 yıl Önce

Samandiradan nasıl uladabilurim

admin
admin @idris kaplan - 8 yıl Önce

samandıradan içerenköy halin oraya gelin ordan ataşehire araçlar var

Zeynep
Zeynep - 8 yıl Önce

Zümrütevler den nasıl ulasabilirim

admin
admin @Zeynep - 8 yıl Önce

zümrütevlerden kozyatağı metro durağına gelin, kozyatağından ataşegire kalkan araçlar var

admin
admin - 8 yıl Önce

ülker arena batı ataşehir girişinde ataşehir emniyet amirliğine gitmeden

Yasin Yigen
Yasin Yigen - 8 yıl Önce

Dudullu merkezden ülker sports arenaya nasıl gelebilirim ?

Nihat geyik
Nihat geyik - 8 yıl Önce

Kavacıktan ülker arenaya nasil giderim

eren
eren - 7 yıl Önce

esenyurtan nasıl gelebilirim


SIRADAKİ HABER