Türkiye-Rusya maçı hangi kanalda, saat kaçta

Türkiye ve Rusya, 2018 Dünya Kupası elemeleri öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Türkiye-Rusya hazırlık maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Türkiye-Rusya maçı hangi kanalda, saat kaçta
 Türkiye-Rusya maçı hangi kanalda, saat kaçta

Türkiye ve Rusya, 2018 Dünya Kupası elemeleri öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.  Türkiye-Rusya hazırlık maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Türkiye A Milli Futbol takımı, hazırlık maçında bu akşam 2018 Dünya Kupası'nın ev sahibi Rusya ile karşılaşacak. 
Antalya Stadı'nda oynanacak olan Türkiye-Rusya maçının başlangıç saati 21.15'ten 21.30'a alındı

TÜRKİYE-RUSYA MAÇININ BİLET FİYATLARI


1. kategori: 50 TL


2. kategori: 30 TL


3. kategori: 15 TL


4. kategori: 10 TL

MAÇ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?


Futbolseverler Türkiye-Rusya maçını canlı olarak ntv.com.tr'den ve Star TV'den izleyebilecek.

NTV CANLI İZLE

STAR TV CANLI İZLE


MİLLİ TAKIM RUSYA MAÇINA HAZIR


2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçları öncesi son hazırlık maçında Rusya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Milli Takımın kamp yaptığı Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'ndeki otelin sahasında gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcular, büyük bir Türk bayrağı açarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı. 

Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından istasyon çalışması yapan milliler, daha sonra çift kale maçla çalışmayı sürdürdü. Maçı sık sık durduran Terim, oyuncularını uyardı. Terim'in oyuncularından dikine oynamaları ve alan daraltmalarını istediği gözlemlendi. 

Milli takımın tecrübeli oyuncularından Nuri Şahin'in, Borussia Dortmund'tan takım arkadaşı olan genç yetenek Emre Mor'a uyarılarda bulunması dikkatlerden kaçmadı. 

Eski milli futbolculardan teknik direktör Yusuf Şimşek de antrenmanı ziyaret ederek Terim ve teknik heyetle bir süre görüştü. Otelin sahasına gelen vatandaşlar antrenmanı ilgiyle izledi. Futbolseverler antrenman sonunda ay-yıldızlı oyuncularla fotoğraf çektirdi.

"TÜRKİYE ÇOK GÜÇLÜ BİR TAKIM"


Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Milli Takımımız ile yapacakları hazırlık maçıyla ilgili olarak, "Oyuncularımız, enerjilerini, performanslarını ve becerilerini sahada gösterecekler. Şu anda motivasyonumuz ve sistemimiz zafer kazanmaya yönelik dizayn edilmiş" dedi.

A Milli Futbol Takımı ile yapacakları hazırlık maçı dolayısıyla Antalya'da bulunan Rusya Milli Takımı'nın teknik direktörü Stanislav Cherchesov, kaldığı otelde basın toplantısı düzenledi. Cherchesov'a, basın toplantısında Rusya Milli Takımı defans oyuncularından Vasiliy Berezutskiy de eşlik etti.

Tecrübeli teknik adam, bütün oyuncuların ülkelerini çok iyi temsil edeceğinden emin olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"Burada olmaktan mutluyuz. Çok güzel bir karşılama gördük. İnsanlar çok misafirperver, bizi çok güzel ağırlıyorlar. Dolayısıyla burada bulunmaktan ve yarın maça çıkacak olmaktan mutluyuz. Siyasette böyle şeyler olabilir, anlaşmazlıklar olabilir. Biz spor elçisiyiz, biz hiçbir sıkıntı hissetmedik, ne o zaman hissettik ne de şimdi hissediyoruz."

Cherchesov, Türk Milli Takımı'nın EURO2016'daki maçlarını izlediğini vurgulayarak, "Türk Milli Takımı Avrupa standartlarında, çok güçlü bir takım." diye konuştu.

MAÇ GELİRİ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE BAĞIŞLANACAK


Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, karşılaşmanın tüm gelirlerinin 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Dayanışma Fonu'na bağışlanmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Türkiye-Rusya karşılaşması hasılatının yanı sıra 5 milyon liralık ek bir yardımın da fona aktarılacağı kaydedildi.

Kaynak/ntv.com.tr

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2016, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109