Tarihin en pahalı transferi, Neymar resmen PSG'de.

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Tarihin en pahalı transferi, Neymar resmen PSG'de.
Tarihin en pahalı transferi, Neymar resmen PSG'de.

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Barcelona, Neymar'ın 222 milyon euroluk serbest kalma bedelinin ödendiğini ve oyuncunun takımdan ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Neymar'ın yasal temsilcilerinin öğle saatlerinde kulübe gelerek Brezilyalı futbolcunun sözleşme fesih bedeli 222 milyon avroyu ödediğini açıkladı.
Açıklamada, söz konusu yüksek miktar nedeniyle doğabilecek disiplin yükümlülüklerinin belirlenebilmesi amacıyla transfer ayrıntılarının UEFA'ya iletileceği belirtildi.

PSG TRANSFERİ AÇIKLADI
Barcelona'nın ardından Paris Saint-Germain de (PSG) Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bonservis fesih bedeline 222 milyon avro verilerek dünyanın en pahalı futbolcusu konumuna gelen 25 yaşındaki Neymar'ın, 30 Haziran 2022'ye kadar PSG'de forma giyeceği sözleşmeyi imzaladığı belirtildi.
İmza töreninin ardından konuşan Neymar, Fransa temsilcisinde forma giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Avrupa'da futbol hayatıma başladığımdan beri, PSG her zaman en mücadeleci ve hırslı takımlardan birisi oldu. Bu kulübe gelerek takım arkadaşlarıma katılma sebebim, taraftarımızın da dilediği gibi birçok kupa elde etmek." ifadelerini kullandı.
PSG, Neymar'a her sezon için 45 milyon avro ödeyecek. Böylece, yıldız oyuncunun maliyeti, Fransa temsilcisine 400 milyon avronun üzerinde bir bedele mal olacak.

EN PAHALI TRANSFER UNVANINI POGBA'DAN ALDI
Bu transferin ardından Neymar, açık ara farkla dünyanın en pahalı futbolcusu konumuna geldi. Daha önceki rekor, Manchester United'ın 2015-16 sezonunda Juventus'tan 105 milyon avro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Fransız futbolcu Paul Pogba'ya aitti.
Barcelona tarafından dün yapılan açıklamada, 25 yaşındaki futbolcunun, aynı zamanda menajeri de olan babasıyla kulübe geldiği ve ayrılma kararını yöneticilere ilettiği kaydedilmişti. Günün sabah saatlerinde Neymar'ın avukatı, 222 milyon avroluk sözleşme fesih bedelini ödemek istese de İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) yönetimi buna izin vermemişti.
Brezilyalı yıldız, Katalan temsilcisinin formasıyla çıktığı 186 karşılaşmada 105 gol ve 80 asistlik performans sergiledi.
.
NEYMAR NE KADAR MAAŞ ALACAK?
Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain (PSG), Brezilyalı yıldız Neymar ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu. PSG, Neymar'a her sezon için 45 milyon avro ödeyecek. Böylece, yıldız oyuncunun maliyeti, Fransa temsilcisine 400 milyon avronun üzerinde bir bedele mal olacak..





Neymar'ın transfer parasıyla alabileceğiniz şeyler


Düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Neymar, "Avrupa'da futbol hayatıma başladığımdan beri, PSG her zaman en mücadeleci ve hırslı takımlardan birisi oldu. Bu kulübe gelerek takım arkadaşlarıma katılma sebebim, taraftarımızın da dilediği gibi birçok kupa elde etmek" ifadelerini kullandı.


PSG, Neymar'a her sezon için 45 milyon euro ödeyecek.

Böylece, yıldız oyuncunun maliyeti, Fransa temsilcisine 400 milyon euronun üzerinde bir bedele mal olacak.

Neymar'ın transfer parasıyla neler alınabilir?
58 adet Lamborghini

8 adet F-16

Boeing 737 yolcu uçağından 3 adet

En pahalı elmastan 3,6 adet

Dünyanın en pahalı tablosu olan Jean-Michel Basquiat'ın İsimsiz eserinden 2 adet

Game of Thrones'un 26 bölümünün yapımcılığını üstelenebilirsiniz.

Harvard'da 4 bin 157 öğrenciye bir yıllık eğitim bursu verebilirsiniz.

Uzaya bin kez yolculuk yapabilirsiniz.

Ömrünüzün sonuna kadar Eyfel Kulesi'ndeki Jules Verne Restaurant'ta yemek yiyebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 20:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER