Passolig kart Nedir, Passolig kartı nasıl alırım

Türk futbolu için artık yeni bir dönem başlıyor. Passolig kart adı verilen yeni kart sistemi, artık kağıt biletin yerini alıyor.

Passolig kart Nedir, Passolig kartı nasıl alırım
Passolig kart Nedir, Passolig kartı nasıl alırım

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1.Lig'de artık kağıt bilet yerine elektronik bilet kullanılacak. Peki nedir bu e-bilet? İşte e-bilet uygulamasının detayları...

Türk futbolu için artık yeni bir dönem başlıyor. Passolig kart adı verilen yeni kart sistemi, artık kağıt biletin yerini alıyor.

Futbolseverler artık maçlara e-bilet olmadan giremeyecek. Sistemin bu sezona özel tek istisnası kombine bileti olanlar. Kombine bilet sahipleri bu sezon ellerindeki kartlarla stada girebilecek. Ancak onlar da gelecek sezondan itibaren e-bilet almak zorundalar. Kadın ve çocuk taraftar da cezalı maçlara girerken e-biletlerine ücretsiz de olsa yükleme yapmak durumunda. Peki bu e-bilet’i nasıl alabilir ve bu sistemi nasıl kullanabiliriz?

Kart başvurusu yapmak için www.passo.com.tr. adresine girmeniz gerekiyor. Burada 3 farklı kart tipinden kendinize uygun olanı seçerek başvurunuzu yapıyorsunuz. Kart ücreti sezonluk olarak bir defa ödeniyor. İşleminiz onaylandıktan sonra en fazla 1 hafta içinde biletiniz isterseniz adresinize geliyor, isterseniz de kendiniz stadyum gişeleri veya PTT şubelerinden alabiliyorsunuz.

Sıra geldi bilet almaya... Bu kez adres www.passo.com.tr. Bu adresten istediğiniz maçı kartınıza yükleyebiliyorsunuz. Bir diğer alternatifiniz de stadyum gişelerinde aynı yükleme işlemini yaptırmak.

PASSOLİG KARTI ALMAK İÇİN TIKLA



Türk futbolunda yeni bir dönem başladı; PASSOLİG dönemi!


Passolig Kart

PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.


Passolig Kart - Nedir

14 Nisan 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler tamamen ortadan kalkacak, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilecek. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erecek, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün olacak.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yüklenecek. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanacak. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderilecek. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabilecek. Kısacası, kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabilecek.

Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Siz de PASSOLİG'in sihirli dünyasına hemen başvurun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.


PASSOLİG Kart Nasıl Alınır?

1. Aşağıdaki ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Kredi kartınızı kullanarak ya da adınıza otomatik olarak açılan hesaba, ödemenizi nakit olarak gerçekleştirin.

6. PASSOLİG Kart’ınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Ayrıca dilerseniz kartınızı belirli PTT şubelerinden ya da stadyum gişelerinden de teslim alabilirsiniz.



PASSOLİG ile Türk Futbolu Kazanıyor...

PASSOLİG Türk futboluna görülmemiş katkılar sağlıyor

Türk futbolunun uluslararası rekabette daha üst sıralara gelebilmesi, ülkemizin Avrupa ve dünyada daha başarılı olabilmesi için futbola daha fazla yatırım yapılması, kulüpler için taraftara ilave külfet getirmeyen yeni gelir modellerinin geliştirilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bu amaçla “PASSOLİG” döneminin başlamasıyla kulüplerimizle, taraftarlarla ve TFF ile birlikte Türk futbolunun daha da gelişmesi için çalışıyoruz.

6222 sayılı ‘SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE DAİR KANUN’un spor alanlarının güvenlik ve düzenine ilişkin tedbirleri düzenleyen 5. maddenin 4. ve 5. fıkralarında belirtilen donanım ve altyapının kurulması gibi oldukça yüklü masraflarını üstlenerek Türk futbolunun ivme kazanarak gelişeceğine inanıyoruz.

Dünyanın marka değeri en yüksek ve paralel olarak seyir zevkinin katlandığı ligler ile liglerimizin aynı kalitede hatta bu yeni dönemle beraber daha da iyi olmasını hedefliyoruz.

PASSOLİG Kartlar ile Türk futboluna büyük katkılar sağlamaya hazırız.


PASSOLİG dünyası ile;

Türk futboluna, proje süresince PASSOLİG Kartlar vasıtasıyla yaratılacak gelirlerle oluşacak en az 150.000.000 TL tutarında nakit akışı sağlanacak. Kulüplerimiz oluşan bu ciddi gelir havuzundan kendi kartları oranında pay alacak.

Kulüplerimizin, 53,000,000 $ maliyeti olan dünya standartlarında güvenlik ve geçiş kontrol sistemleri yatırımlarını da üstleniyoruz. Bu sayede kulüplerimizi ciddi bir yatırım maliyetinden kurtarıyoruz.

Sistem sayesinde Türk futbolunun büyük sorunlarından biri olan stadyum olayları en aza inecek. Böylelikle daha fazla seyirci maçlara gelip, takımlarını destekleyebilecek. PASSOLİG Kartlar, kulüplerimiz için büyük bir maddi kayıp olan saha kapatma ve para cezalarının bir daha oluşmaması için çok önemli bir araç olacak.

PASSOLİG Kart vize bedellerinin sadece 7,95 TL’si kartları basan finansal kuruluş tarafından alınırken, geri kalan tutarın tamamı kulüplerimize finansal katkı sağlamak üzere oluşturulan gelir havuzuna aktarılmaktadır. Ayrıca sitede gördüğünüz üzere PASSOLİG Kart sahibi taraftarlara sunulan kampanya ve avantajlar dünyası, vize bedellerinin çok üzerinde bir maddi değer yaratmaktadır.

Ayrıca PASSOLİG Kartlar'ı ile yapılan alışverişlerden de kulüpler ciddi maddi kazanım sağlayacak. Her satılan kartın yanında alışverişlerde kullanılan her kartta Türk futboluna finansal bir artı değer yaratacak.

Türk futbol camiasına ek gider oluşturmadan, kazanılan bu gelirler ile Türk futbolunun uluslararası arenada sahaya daha güçlenerek çıkacağına inanıyoruz.

“PASSOLİG” dönemi ile Türk Futbolunun altın döneminin başlamasını diliyoruz.



İlk kartım PASSOLİG...

Daha önce hiçbir bankadan kartınız yoktu ve alışverişlerinizde sadece nakit kullanıyordunuz. Artık PASSOLİG kartlarınızı kullanarak pek çok fırsat ve faydadan yararlanacaksınız.

İlk kartı PASSOLİG olan siz değerli müşterilerimiz için bazı önemli bilgileri hatırlatmak isteriz:

Nakit alışverişlerinizde karşılaştığınız pek çok olumsuzluk PASSOLİG Kart ile birlikte ortadan kalkıyor. Bozuk para aramakla, para üstü beklemekle uğraşmayacaksınız. Kartınızı kullanacak istediğiniz ürünü alacaksanız.

Kartınızı sadece gerçek mal ve hizmet alımlarınızda değil sanal dünyadaki alışverişlerinizde de kullanabileceksiniz. PASSOLİG Kart'ınız varsa internette alışverişin keyfini süreceksiniz.

PASSOLİG Kart'ınız varsa alışverişlerinizde sadece Türkiye ile sınırlı değilsiniz, tüm dünyadaki Visa/Mastercard üye iş yerleri emrinizde.

Alışverişlerinizde şifrenizi kullanarak güvende olacaksınız. Şifrenizi henüz almadıysanız hemen 0850 724 33 44 PASSOLİG İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz. PASSOLİG Kredi Kartı şifrenizi unutmanız, kartınızın kaybolması/çalınması gibi iradeniz dışında gerçekleşen durumlarda ya da kartınız ile bilginiz dışında herhangi bir işlem yapıldığını öğrendiğinizde hemen 0850 724 33 44’ü arayarak haber vermeyi unutmayın!

PASSOLİG Banka Kartı'nız ve PASSOLİG Cüzdan Ön Ödemeli Kart'ınıza bakiye yükleyerek alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kartlarınıza bakiye yüklemek için binlerce PTT şubesi, PTTmatik ve Aktif Nokta’yı tercih edebileceğiniz gibi, dilediğiniz bankadaki hesabınızdan kartınıza EFT yaparak da para yükleyebilirsiniz.

PASSOLİG Kredi Kartı ile alışverişlerinizi size özel kart limitinizi kullanarak yapabilirsiniz. Tüm ihtiyaçlarınızı limitiniz ölçüsünde karşılayabilir, dilerseniz nakit avans limitinizi kullanarak ATM’lerden nakit para çekebilirsiniz.

PASSOLİG Kart’ın, piyasadaki diğer bankaların kartlarından en önemli farklarından biri de anlaşmalı illerde ulaşım kartı olarak da kullanılabilmesi. Aksaray, Düzce, Gaziantep, Kayseri, Kütahya illerinde, PASSOLİG Kart'ınızı toplu taşımada kullanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bu illerdeki dolum noktalarından ve PASSOLİG İnternet Şubesi’nden kartınıza ulaşım bakiyesi yüklemek.

Kampanyalar sayfamızda pek çok fırsatı ve çok özel markalarla size özel yaptığımız kampanyaları bulacaksınız. PASSOLİG size akaryakıttan gıdaya, sağlıktan giyime, sigortadan eğlenceye pek çok avantaj sağlıyor. Kartınızı hemen kullanmaya başlayın PASSOLİG’in ayrıcalıklı dünyasından 100 TL’nin üzerinde ekonomik fayda sağlayın.

Kredi kartınızı kullanırken her zaman bütçenizi düşünerek hareket edin. Kartınız gelir ve giderlerinizi kolaylıkla dengede tutmak için kullanacağınız çok önemli bir araçtır.


Maç Biletimi Nasıl Alırım?

14 Nisan 2014 tarihinden itibaren stadyum girişlerinde kağıt bilet devri sona eriyor. Maçlara artık PASSOLİG Kart ile giriliyor. Elektronik maç biletinizi PASSOLİG Kart'ınıza yükleyecek, stadyum girişlerinde kartınızı kağıt bilet yerine kullanacaksınız.

Maç biletinizi nasıl mı alacaksınız? Çok kolay!

www.passolig.com.tr sitesinden PASSOLİG Kart başvurunuzu tamamlayın. Artık PASSOLİG Kart'ınıza para yükleyerek dilediğiniz maça biletinizi alabilirsiniz. Unutmayın, 14/04/2014’ten sonra PASSOLİG Kart'ınız olmadan stadyumlara giremeyeceksiniz.

Maç biletleri www.passo.com.tr sitesinden satılacaktır. Maç biletinizi almak için www.passo.com.tr sitesine giriniz.

www.passo.com.tr sitesinde “üye ol”a tıklayarak bir defaya mahsus üyeliğinizi oluşturunuz. Bunun için www.passolig.com.tr sayfasında kart almak için kullandığınız TC kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı kullanınız.

Üyeliğinizi oluşturdunuz. Artık istediğiniz maçın biletini www.passo.com.tr'deki yönlendirmeleri takip ederek kolaylıkla alabilirsiniz.

Bilet almak için PASSOLİG Kart'ınızın başvurusunu tamamlayıp, ödemesini gerçekleştirmeniz yeterlidir. PASSOLİG Kart'ınız fiziksel olarak elinizde olmasa da kartınıza para yükleyebilir, www.passo.com.tr üzerinden bilet alımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 15:40
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 8 yıl Önce

Stadyum yanından nasıl paso alınır ve hangi evraklar gereklidir

SIRADAKİ HABER