Oğuz Çetin: Kadın Futbol Ligi'nde keyifli maçlar izledik

Oğuz Çetin: Kadın Futbol Ligi'nde keyifli maçlar izledik
 TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin: Kadın Futbol Ligi'nde keyifli maçlar izledik

Turkcell Kadın Futbol Ligi maçları için Antalya’da bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, organizasyonun geride kalan bölümünü değerlendirdi.


Ligin; TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu, TFF’nin ilgili kurulları, TFF Futbol Gelişim Direktörlüğü ve kadın futbol kulüplerinin büyük gayretleriyle gerçekleştiğini hatırlatan Çetin, ”Sponsorumuz Turkcell de ismini verdiği Kadın Futbol Ligi’nin düzenlenmesinde büyük destek oldu. Kadın futbolcularımız yeniden sahalara döndüğü için çok mutluyuz.” dedi.

Organizasyonda sıkı sağlık tedbirleri uygulandığını belirten Oğuz Çetin, ”Sporcularımızın, antrenörlerimizin sağlığı bizim için her şeyden kıymetli. Bu nedenle sürekli testler yapılmasını sağlayarak ligin en uygun şartlarda oynanması için çaba harcıyoruz. Aldığımız önlemler şu ana dek büyük oranda başarılı oldu.” şeklinde konuştu.

"SON DERECE KEYİFLİ MAÇLAR İZLEDİK"

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2020-2021 Sağlık Çalışanları Sezonu’nda grup maçlarının geride kaldığını ifade eden Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, ”Son derece keyifli maçlar izledik. Çeyrek finallerden itibaren ligde heyecan daha da artacak. Maçların canlı yayınlanacak olması kadın futbolunun tanıtımı ve gelişimi açısından mutluluk verici. Ligin oynanması başlayacak resmi maçlar öncesinde Kadın Milli Takımlarımıza da büyük katkı sağlayacak. Oyuncular bir ölçüde maç ve antrenman eksiklerini giderecek.” dedi.

Yurt dışında oynayan futbolculara yönelik bir kamp gerçekleştirerek Kadın Milli Takımlar futbolcu havuzunu genişletmek için yararlı bir çalışma yaptıklarının da altını çizen Oğuz Çetin, ”Amacımız hem Milli Takımlar hem de kulüpler düzeyinde kadın futbolunun seviyesini yükseltmek. Burada tüm maçları Kadın Milli Takımlar’ın teknik kadrosu da takip ediyor. Karşılaşmaların görüntülerini ve istatistiki verileri kulüplerimizle paylaşıyoruz. Bir yandan ligi oynatırken bir yandan da Milli Takımlar ile kulüp arasındaki iş birliğini geliştiriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109