Off Road Yarışlarında Beykoz Etabı Heyecanı

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen, Beykoz Belediyesinin destek verdiği 2016 Türkiye Trial Şampiyonası 7.etap yarışları Riva'da gerçekleştirildi.

Off Road Yarışlarında Beykoz Etabı Heyecanı
 Off Road Yarışlarında Beykoz Etabı Heyecanı 

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen, Beykoz Belediyesinin destek verdiği 2016 Türkiye Trial Şampiyonası 7.etap yarışları Riva'da gerçekleştirildi. 2 gün süren yarışlar sonunda Osmanlı & Avc Kulübü şampiyon oldu. 
Aynı anda start alan, 2 araç ve 4 yarışmacıdan oluşan takımların, zorlu arazi şartlarında birbirlerine destek olarak tamamlamaya çalıştıkları Off Road Yarışları Trial branşında, 7. ve son ayak Riva'da yapıldı.
Ülkemizdeki Off-Road severler tarafından heyecanla takip edilen bu büyük organizasyonda, Off-Road sporunun bilinirliğini arttırmak, geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla geleneksel hale gelen Beykoz Off-Road Oyunları, Off-Road severleri biraraya getirdi. 
Riva Milli Takım Kamp Alanının karşısındaki Kanlıca Orman İşletmesi Ağaçlandırma Sahası’nda gerçekleşen organizasyona Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, TOFD Derneği Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe, Beykoz Off Road Derneği, yarışmacılar ve Beykozlu sporseverler katıldı. 
Beykoz Off Road Spor Kulübü (BEYOFF) tarafından, Riva’da oluşturulan parkurda düzenlenen yarışlarda ekipler zorlu engelleri, en uygun stratejileri kullanarak, en kısa zamanda aşmak için mücadele etti. 
2 gün süren,  araçlarının gücü ve takım üyelerinin yeteneklerini sergilediği dayanıklılık yarışında Osmanlı & Avc Kulübü şampiyon olurken, alan muhteşem görüntülere sahne oldu. 
Muharrem Kaşıtoğlu, “Beykoz’un Evsahipliğinden Mutluyuz” 
Yarışları izleyen Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, “2016 Türkiye Trial Şampiyonası 7. Etap yarışlarını gerçekleştirdiğimiz Riva’da ev sahibi olmaktan dolayı mutluyuz. Doğa ile iç içe olmanın yanı sıra farklı şehirlerden gelen Off-Road severler, kendileri için özel olarak hazırlanan parkurlarda oyun şansını da yakaladı. Yarışma sonucunda kazanan takımı tebrik ediyor, Beykoz Off Road Derneğine ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
BEYOFF yarışma direktörü, Ümit Mavi, yarışma sonucunda macera ve adrenalin dolu aktiviteyi izlemeye gelen tüm doğa ve motor sporu tutkunlarını bu sporu yapmaya davet etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109