Güiza, resmen Hercules'i istedi

Güiza, resmen Hercules'i istedi

 Güiza, resmen Hercules'i istedi
Sarı-lacivertli kulübu büyük umutlarla transfer edilen ancak forma giydiği 2 yılda beklenileni veremeyen golcü oyuncu Daniel Güiza, İspanyol medyasına verdiği röportajda; F.Bahçe'den ayrılmak istediğini resmen açıkladı.

 İspanya'nın Hercules Kulübü'nün talip olduğu forvet oyuncusu, futbol yaşantısına bu kulüpte devam etmek istediğini söyledi. İspanyol basınına konuşan golcü oyuncu, "Rusya'da futbol oynamak istemiyorum. Hercules'de kariyerime devam etmek bana verilecek en büyük hediye olur.

 Rubin Kazan, Herdules'in teklifinin iki katını verdi. Tekliflerden dolayı çok mutluyum, herkese teşekkür ederim ama yine de ben bu kulüpte oynamak istiyorum. Olabildiğince çabuk bir şekilde bu transferin bitmesi herkesin yararına olur" açıklamasını yaptı. İspanyol basınında, Hercules, 30 yaşındaki Güiza için sezon başına yaklaşık 2 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlarken, F.Bahçe'ye 4 yıl içinde yıllık 1'er milyondan toplam 4 milyon euro önerdi. Güiza'nın Hercules'e transferinin bugün netleşmesi bekleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER