G.Saray küme düşer mi?

G.Saray küme düşer mi?

G.Saray küme düşer mi?

VATAN, hem duruma hem de zorlu fikstüre bakarak ‘tehlikenin farkında mısınız?’ diye sordu:
G.Saray küme düşer mi? Uluç: Ben olsam kümede kalma primi açıklarım. Atkaya: Yok deve! Özdemir: G.Saray krizi daha da büyütecek gibi. Çetinçalı: Gönüllerde zaten düştü.

TARİHİN en kötü sezonunu yaşayan G.Saray’ın lider F.Bahçe ile arasındaki puan farkı 27, 16. Buca ile ise 12. Zirveyi yakalaması imkânsız olan sarı-kırmızılıların bu görüntüsüyle tehlikeli bölgeye girme ihtimali çok daha yüksek. Peki “G.Saray küme düşer mi?” Bu soruya sizin için yanıt aradık:

H.U: G.Saray’ın bugüne kadar yaptığı, oynadığı rakiplere karşı gösterdiği performansa, oynayacağı rakiplere ve fikstüre, mevcut puanına baktığımda durumu parlak görmüyorum.. Ben şu anki yönetimin yerinde olsam kümede kalma primi ilan ederim..

K.A: Yok deve!

G.Ö: Kulübün içerisinde bulunduğu kaosu iyi incelemek lazım.. G.Saray’ın durumu düzeltebilecek bir lideri yok.. Ya federasyon ya teknik direktörler ya da hakemler suçlu.. Oyuncuların da sadece motivasyonla peynir gemisini yürütemeyecekleri ortada.. Ligin ilk yarısında G.Saray Beşiktaş’a, Manisa’ya, G.Birliği’ne evinde kaybetti.. Bu takımlarla deplasmanda oynayacak..

Şampiyonluk adayı Trabzon’u evinde cezalı maçta ağırlayacak. Avrupa Kupası kovalayan Kayseri ile mücadele edecek. Küme düşme hattındaki Kasımpaşa, Konya ile kritik maçlara çıkacak. Tek rahat rakibi Antalya.. Bence G.Saray bu krizden kolay kolay çıkamaz.. Sanki daha büyük bir kriz kapıda gibi..

K.Ç: G.Saray kalan maçlara bakılırsa ‘küme düşmez.’ Ama gönüllerde küme düşmüş durumda.. F.Bahçe’den 27 puan fark yemiş ki fark sezon sonuna kadar daha da artacağa benziyor.. Bu durum G.Saraylılar için utanç göstergesidir.. Ancak başkan Polat’ın ve yönetiminin bu utançtan nasiplerini aldıkları söylenemez.. Hâlâ görevde kalmalarını hayretle izliyorum..

G.SARAY’IN KALAN MAÇLARI

27. Hafta Antalya-G.Saray
28. Hafta G.Saray-Trabzon
29. Hafta Manisa-G.Saray
30. Hafta G.Saray-Kayseri
31. Hafta Beşiktaş-G.Saray
32. Hafta G.Saray-Kasımpaşa
33. Hafta G.Birliği-G.Saray
34. Hafta G.Saray-Konya

Aydınus’a 8.5

DERBİNİN hakem üçlüsü, gözlemci Hasan Ceylan’dan mükemmel yönetim anlamına gelen 8.5 puan aldı. Ceylan raporunda Fırat Aydınus’un zorluk derecesi yüksek maçı çok başarılı yönettiğini belirtirken, Serkan Ok ile Aleks Taşçıoğlu’nun da kaldırdıkları tüm bayraklarda doğru uygulama yaptıklarını da ifade etti.

Tarafsız sahada seyircisiz

F.Bahçe derbisinde temsilciler sarı-kırmızılı taraftarların sahaya attığı maddeleri tek tek rapor ederken, G.Saray’ın alacağı ceza da belli oldu.

F.BAHÇE maçıyla birlikte ilk kez bir derbiye ev sahipliği yapan TT Arena’da sahaya atılan yabancı maddeler G.Saray’a 1 maçı tarafsız sahada seyircisiz oynama olarak geri dönüyor. Temsilciler raporlarına sahaya atılan iki ayrı şişeyi, Volkan’ın yanı başına atılan patlayıcı maddeyi, Alex’in sırtına gelen su şişesi ve diğer yabancı maddeleri yazarken, hangi dakikalarda atıldığını da tek tek belirtliler.

Hakemler de atılan maddeleri rapor ederken, PFDK’nın taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle G.Saray’a 1 resmi müsabakayı tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası vermesi bekleniyor.

Seçim kararı açıklanacak

G.SARAY’DA hafta sonu yapılacak Mali Kongre öncesi başkan Adnan Polat radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Bu kararların ilkinin ise seçimle ilgili olacağı öğrenilirken, Polat’ın her fırsatta yalanlamasına karşın camianın çağrılarına kulak vererek olağanüstü kongre tarihini açıklaması bekleniyor.    (vatan)


Ataşehirliyiz Haberleri

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER