Gönüllerin şampiyonlarına destek yağdı

Ampute Milli takımına siyaset, sanat ve spor dünyasından da destek mesajları yağdı.

Gönüllerin şampiyonlarına destek yağdı
 Gönüllerin şampiyonlarına destek yağdı

Ampute Milli takımına siyaset, sanat ve spor dünyasından da destek mesajları yağdı.

Ampute Futbol Dünya Kupası finalinde Angola Ampute Milli takımına 2-0 kaybeden Türkiye Ampute Milli takımı turnuvada ikinci olsa da gönüllerin şampiyonu oldu.
"Yüreğiyle oynayanları tebrik ediyorum..." mesajını paylaşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya 'nın yanı sıra Ataşehir eski Belediye Başkanı Battal İlgezdi sosyal medeya hesabından, " #AmputeMilliTakımımız Meksika’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ikinci olarak göğsümüzü kabarttı. Azimle mücadele eden, ülkemize bu gururu yaşatan, gönüllerin şampiyonu tüm futbolcularımızı canıgönülden tebrik ederim." mesajıyla Dünya ikincisi olan Ampute Milli futbol takımını tebrik etti.

Öte yandan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da Ay yıldızlı ekip adına 5. penaltıyı kullanan ve atışı gol çeviremeyen Osman Çakmak'ın maçtan sonra yaptığı,  ‘’Ben 5 Kasım’da mayına basıp ayağımı kaybetmiştim.Demek ki 5 Kasım bana yaramıyor.Bazen istiyorsun ama olmuyor.Türk Milleti hakkını helal etsin’’ açıklaması için, "SEN HAKKINI HELAL ET KAPTAN" ifadesini kullandı.

Fenerbahçe Kulübünün Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Ampute Milli Futbol Takımımız, Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ikinci oldu. Teşekkürler çocuklar." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kulübü ise "Dünya Ampute Futbol Federasyonu tarafından Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda, dünya ikincisi olarak büyük bir başarıya imza atan Ampute Milli Takımımıza yürekten tebrikler. Türkiye sizinle gurur duyuyor." paylaşımında bulundu.

Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada da "Meksika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda finalde Angola'ya 5-4 yenilerek ikinci olan Ampute Milli Futbol Takımımıza, bizlere yaşattığı gurur ve mutluluk için teşekkür ederiz." denildi.

Mehmetçik Vakfı'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda " 2017 Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımımız, 2018 Ampute Futbol Dünya Kupası final maçında Angola’ya penaltılar sonucunda 5-4 mağlup olarak dünya ikincisi oldu. Ay yıldızlı milli takımımızı gönülden tebrik ederiz."

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109