Galatasaraylılara müthiş haber

Galatasaraylılara müthiş haber

Galatasaraylılara müthiş haber
Galatasaraylılara müthiş haber
         
Başkan Adnan Polat, sarı-kırmızılı taraftarlara büyük bir jest yapmaya hazırlanıyor

G.Saray Başkanı yakın çevresine 'Taraftarı Arena'da memnun edeceğim. Kale arkası tribünleri onlara bedava vereceğim' dedi. Muhalefet ise konuyu divan kuruluna taşıyacak.

Başkan Adnan Polat, G.Saray'ın ligde ve Avrupa'da aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle üzüntüye boğulan taraftarlarının yüzünü Türk Telekom Arena'da güldürecek.

BAŞKAN Polat'ın yakın arkadaşlarıyla sohbet ederken, 'Taraftarı çok üzdük. Onlar da biz de böyle durumlara alışık değiliz. Orta vadede eski parlak günlere döneriz ama önceliğimiz taraftarın kırılan kalbini onarmak. Taraftarı Arena'da memnun edeceğim. Kale arkasındaki tribünleri onlara bedava vereceğim' dediği bildirildi.

POLAT'IN sponsorlar aracılığıyla yasal engeli aşıp, taraftarı GS Store'un çeşitli promosyonlarıyla Arena'da ücretsiz ağırlama projesi üzerinde çalıştığı vurgulandı.

MUHALEFET ise Adnan Polat'ın bu projesine karşı çıkıyor. Muhaliflerin bugünkü Divan Kurulu toplantısında Türk Telekom Arena'yı tartışmaya açması bekleniyor.

STATTA YATACAKLAR

G.SARAY, Ali Sami Yen'e ise 11 Ocak 2011 salı akşamı Beypazarı Şekerspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçıyla veda edecek. Sarı-Kırmızılı taraftarlar 10 Ocak gecesi Ali Sami Yen'de sabahlama planları yapıyor. Yönetim de futbol dünyasında 'cehennem' olarak ün yapan Ali Sami Yen Stadı'nda oynanacak veda maçı öncesinde ve sonrasında Türkiye'de ilk kez bir stadın kapanışı için bir Veda Programı hazırlıyor.

Akşam

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109