Galatasaray'ın yeni salonu Ataşehir'de açılıyor

Galatasaray'ın voleybol takımlarının kullanacağı Ataşehir'deki Taç Spor Voleybol Salonu yarın Pazar günü 10.00'da törenle açılacak.

Galatasaray'ın yeni salonu Ataşehir'de açılıyor
 Galatasaray'ın yeni salonu Ataşehir'de açılıyor

Galatasaray'ın voleybol takımlarının kullanacağı Ataşehir'deki Taç Spor Voleybol Salonu yarın Pazar günü 10.00'da törenle açılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetici Ali Yüce'nin de katılacağı törenin ardından Galatasaray'ın erkek takımı İnegölspor ile lig maçı oynayacak.

Galatasaray'ı ekonomik açıdan düzlüğe çıkarmak için büyük çaba sarfeden başkan Dursun Özbek, diğer taraftan tesis atılımına devam ediyor.

Sarı kırmızılı kulübün erkek ve voleybol takımlarının kullanacağı Taç Spor Voleybol Salonu yarın törenle açılacak.

Daha önce maçlarını ve antrenmanlarını Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapan Galatasaray voleybol takımları, artık sadece Ataşehir'deki yeni salonu kullanacak. 

Sarı kırmızılı kulübün bu sayede yılda 1 milyon TL kar edeceği belirtildi. Burhan Felek Voleybol Salonu'nda sadece antrenman yapmanın bedeli günlük 2 bin TL idi.

Pazar günü saat 10.00'da başlayacak açılış törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve voleyboldan sorumlu yönetici Ali Yüce katılacak.1.000 seyirci kapasiteli salonda saat 13.00'te de Galatasaray ile İnegöl Belediyespor takımları arasındaki Erkekler Voleybol 1. Ligi maçı oynanacak.

Salonun açılış karşılaşmasının biletleri 7 ve 12 TL'den satılıyor.

TAÇ SPOR İLETİŞİM

SPOR KULÜPLERİ ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 23:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER