Formula 1® Grand Prix’in Kalbi Zoom’da Atacak!

Lider video iletişim sağlayıcısı Zoom Video Communications ve uluslararası otomobil yarışı turnuvası Formula 1® bir ilki gerçekleştirerek

Formula 1® Grand Prix’in Kalbi Zoom’da Atacak!
 Formula 1® Grand Prix’in Kalbi Zoom’da Atacak!

Lider video iletişim sağlayıcısı Zoom Video Communications ve uluslararası otomobil yarışı turnuvası Formula 1® bir ilki gerçekleştirerek, sanal Padok Kulüp deneyimini sunmak için Budapeşte’de gerçekleşecek olan FORMULA 1® ARAMCO MAGYAR NAGYDÍJ 2020 öncesinde dijital ortaklık duyurdu.

2020 yılının Nisan ayında günlük 300 milyondan fazla toplantının gerçekleşmesine olanak tanıyarak rekora imza atan Zoom video iletişim platformu, benzersiz canlı spor etkinlikleriyle yeni iş fırsatları sağlamak için F1® ile birlikte çalışacak.

Devam eden Covid-19 salgını nedeniyle, ilk sekiz F1® yarışında sosyal mesafeye dikkat edilecek ve geleneksel yüz yüze görüşmelerde bulunulmayacak. Misafirperverlik F1® deneyiminin ayrılmaz bir parçası ve bu amaçla video iletişim hizmeti Zoom ve F1®, konuklar için sanal bir ağırlama odası deneyimi oluşturmak için iş birliğine gidecek.

Geride bıraktığımız hafta sonu gerçekleşen yarışlarda, konuklar Zoom ayrıcalığıyla Sanal Padok Kulübe giriş yaptılar ve padok efsanelerini yakından gözlemleyerek yaşanan olaylardan gerçek zamanlı olarak haberdar olabildiler. Gelecekte yapılacak yarışlarda FIA düzenlemelerine uygun olarak ek deneyimler de yaratılacak.

F1® Takımları da Zoom ile iletişim sağlayacak

Geleneksel yüz yüze görüşmelerin ve bire bir karşılamaların yapılamayacağı sekiz yarışlık Avrupa sezonunda, video iletişim sağlayıcısı Zoom özel bir deneyim sunacak. F1®, Sanal Padok Kulübü özelliğinin küresel ortaklar ve F1® Takımlarınca da kullanılabilmesi için Zoom ile beraber hareket edecek.

Konu hakkında açıklamaya yapan F1® Sponsorluk Yöneticisi Ben Pincus şunları dile getiriyor:

“Bugün spor etkinliklerinin kapalı kapılar ardında yapılıyor olmasına rağmen Zoom’un bize sunduğu fırsat ile konuklar için canlı bir spor deneyimi yaşatabiliyoruz. Sanal olarak gerçekleştirilen bu ortaklık, Zoom’un işletmeleri uzaktan etkinleştirme ve bağlamaya yönelik çözümündeki başarısında bir emsal teşkil ediyor. Bu sanal misafirperverlik deneyimi ile işletmeleri ve VIP konukları birbirine bağlamaya devam etmek adına Zoom ile çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Umuyoruz ki bu, önümüzdeki aylarda iş ortaklarımız için sunmayı planladığımız birçok yeniliğe öncülük edecek. Geride bıraktığımız birkaç ay süresince Pitlane Projesi ve Sanal Grand Prix yarışları aracılığıyla, gelişmeye devam eden bir ortama uyum sağlamak için yenilikler üretmenin zorunlu olduğunu tecrübe ettik.”

Lider video iletişim platformu Zoom’un deneyimli CMO’su Janine Pelosi:

“Zoom olarak Sanal Padok Kulubü’nü hayata geçirmiş olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu zorlu süreçte Formula 1 gibi kuruluşların hayranları için ilgi çekici deneyimler sunmaya devam etmesi ve işletmelerin beklentilerini karşılamak için benzersiz fırsatlar oluşturması gerekiyor. Zoom da bu beklentileri karşılamaya ve ilgi çekici deneyimleri devam ettirmeye yardımcı olmak için var. Sanal Padok Kulübü, VIP spor deneyimini evlere taşıyor. Uzun vadede, sanal / yüz yüze hibrit görüşme modelinin hayata geçmesi mümkün olacak. Bu sebeple mesafe artık spor etkinliklerinde konuk misafirperverliği için bir engel teşkil etmiyor.” dedi.

CAA Sports’un F1®'i küresel olarak temsili sayesinde ise video iletişim platformu Zoom ve Formula 1® ortaklığı kolaylaştı.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109