Fenerbahçe’nin cezalı maçına 43 bin bilet

Fenerbahçe’nin, Spor Toto Süper Lig’de 18 Şubat Cumartesi günü Kadıköy’de Sivasspor ile yapacağı ve cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izleyebileceği maç için bilet dağıtımı sürerken, şimdiye kadar 43 bin 200 bilet dağıtıldı

Fenerbahçe’nin cezalı maçına 43 bin bilet

Fenerbahçe’nin, Spor Toto Süper Lig’de 18 Şubat Cumartesi günü Kadıköy’de Sivasspor ile yapacağı ve cezası nedeniyle sadece kadınlar ve 12 yaş altı çocukların izleyebileceği maç için bilet dağıtımı sürerken, şimdiye kadar 43 bin 200 bilet dağıtıldığı bildirildi.

43 bin bilet

Sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle sadece kadın ve 12 yaş altı çocukların tribünlerden izleyebileceği Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasındaki Fenerbahçe - Sivasspor maçı için 43 bin 200 bilet satıldı...Süper Lig'in 25. haftasında oynanan Fenerbahçe - Beşiktaş maçında tribünde yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), sarı-lacivertlilere 1 maç ceza vermişti.

26. haftada Kardemir Karabükspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe cezasını ligin 27. haftasında 18 Şubat Cumartesi günü saat 19.00'da başlayacak olan Sivasspor maçında çekecek.

Verilen ceza nedeniyle karşılaşmayı yalnızca kadın ve 12 yaşından küçük çocuklar izleyebilecek.. Sarı-lacivertli kadın taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi. Sarı-lacivertli kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, bazı Fenerium mağazalarının yanı sıra, stat gişesi ve statta bulunan Biletix gişesinden ücretsiz olarak dağıtılan bilet sayısında 43 bin 200’e ulaşıldığı belirtildi.

         Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda, daha önce de bu sezon ligin 3. haftasındaki Manisaspor maçında kadınlar ve çocukların izlediği maçta tribünlerin tamamına yakını dolmuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER