Euroleague'de Dev buluşma Ataşehir'de

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague çeyrek finalinde Ataşehir'de sahasında Baskonia’yı 20.15’te ağırlıyor.

Euroleague'de Dev buluşma Ataşehir'de
 Euroleague'de Dev buluşma Ataşehir'de

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague çeyrek finalinde Ataşehir'de sahasında Baskonia’yı 20.15’te ağırlıyor.

Üç galibiyete ulaşan tarafın Final Four’a yükseleceği serinin ilk maçı Ataşehir’deki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılıyor.


THY Euroleaue'de geçtiğimiz sezonun şampiyonu olan Fenerbahçe Doğuş, bu sezonki final four öncesi son viraja giriyor. Sarı-lacivertliler, play-off çeyrek final ilk maçında bugün sahasında İspanya temsilcisi Baskonia ile karşılaşacak. Ataşehir'deki Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.15'te başlayacak. 

Ligde normal sezonu 21 galibiyet, 9 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayan, 16 galibiyet, 14 mağlubiyetle 7. sırada yer alan Baskonia ile eşleşen Fenerbahçe, üç galibiyete ulaşacak takımın Final Four'a ulaşacağı seride ilk maçtan avantajlı bir skorla ayrılmaya çalışacak. Belgrad'da 18-20 Mayıs'ta düzenlenecek Final Four'a kalacak takımı belirleyecek serinin ikinci maçı da cuma günü İstanbul'da oynanacak. 

Baskonia ile karşılaşacak Fenerbahçe Doğuş'ta başantrenör Zeljko Obradovic, kariyerinde bir ilke daha imza atmak istiyor. Sırp çalıştırıcı, çalıştırdığı bir takımı THY Euroleague'de ilk kez üst üste 4 yıl Dörtlü Final'e taşımayı hedefliyor. Obra, daha önce çalıştırdığı Panathinaikos'u 1999-2002, Fenerbahçe'yi ise 2014-2017 yıllarında 3 sezon üst üste finallere taşımıştı. Öte yandan Baskonia'da, takımın oyun kurucusu Jason Granger'ın serinin ilk maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2018, 12:29

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109