En çok hangi takımın taraftarı Passolig aldı?

Süper Lig takımları arasında en çok Passolig alan Galatasaray taraftarı oldu.

En çok hangi takımın taraftarı Passolig aldı?
En çok hangi takımın taraftarı Passolig aldı?

Süper Lig takımları arasında en çok Passolig alan Galatasaray taraftarı oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Spor Toto Süper Lig maçlarında hayata geçirilen elektronik bilet (e-bilet) uygulaması kapsamında çıkarılan Passolig kartında satış adedi 146 bine ulaştı.

Passolig İletişim Direktörülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına 3 hafta kala Passolig'e yapılan başvuru sayısında ciddi bir artış gerçekleşti.

Oyuncu Kadir Çöpdemir'in rol aldığı reklam filminin televizyonlarda gösterilmeye başlamasından kısa süre sonra 3 bin Passolig başvurusu yapıldığı ve son başvurularla satışı gerçekleştirilen toplam kart sayısının 146 bin 11'e çıktığı bildirildi.

GALATASARAY LİDER

Yürürlükte olan 6222 sayılı kanun gereği 14 Nisan 2014'te uygulanmaya başlayan Passolig'e en fazla başvuru Galatasaray taraftarından geldi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, 5 aylık sürede toplam 39 bin 348 adet Passolig kartı aldı. Galatasaray'ı 38 bin 392 adetle Beşiktaş taraftarı takip ederken, bu kulüpleri 9 bin 456 Passolig kartı satan Torku Konyaspor ile 8 bin 244 adet satış yapan Balıkesirspor izledi.

Son haftalara kadar ilgi göstermeyen Trabzonspor taraftarları, arka arkaya yapılan flaş transferlerle Passolig'e daha fazla ilgi göstermeye başladı. Trabzonspor ve Mersin İdmanyurdu, 5 bin adedi geçen diğer kulüpler oldu.


Passolig konforu


Sadece maç günü değil, her gün alışverişte, ulaşımda Passolig kartlarını kullanabilecek taraftarlar, biletlerini de 3 bini aşkın noktadan alabilecek. Beşiktaş ve Trabzonspor kombinesi alan taraftarların e-bilet kullanım bedelini kulüp karşılayacak

2014-2015 futbol sezonunda Passolig sahibi taraftarları birtakım ayrıcalıklar bekliyor. Statlara girişi sağlayan Passolig Kartlı taraftarlar, stada giderken toplu ulaşımda, stattaki alışverişlerinde yine bu kartı kullanacak. Sadece maç gününde değil, diğer günlerde de bu kartı avantajlarıyla birlikte kullanabilecek taraftarları bazı ayrıcalıklar da bekliyor. Kulüpler, Passolig kartlarını daha fazla taraftara ulaştırabilmek için çeşitli kampanyalar yaparken Beşiktaş ve Trabzonspor kulüpleri, kombine alan taraftarlara Passolig için ödedikleri yıllık e-bilet kullanım bedeli olan 25 TL’yi iade ediyor.

Maça giriş yapıp, alışverişte kullanılacak, puan toplayıp, ulaşımda da geçirli olacak Passolig kartının faydaları birden fazla. Şu anda yaklaşık 135 bin taraftarın aldığı Passolig kartlar, Akaryakıt istasyonlarından marketlere 3 bini aşkın noktadan bilet almayı sağlıyor. Bir önemli yenilik de; kombine bilet sahibi taraftarların diledikleri maçın biletini diledikleri Passolig sahibine sadece bir kısa mesajla transfer edebilmesi…
Asıl amaç tribündeki şiddeti önlemek

Öncelikli amacı statlardaki şiddeti ve olumsuz görüntüleri silip atacak olan bu uygulama sayesinde tribündeki taraftarlar adeta kombine konforunda maçlar izleyecek. Türkiye’nin en özellikli, en ekonomik spor, eğlence ve yaşam kartı Passolig, kulüpler ve Türk futbolu için önemli ve sürekli bir gelir modeli oluşturacak.
Passolig nasıl alınır?

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig’de uygulanacak Passolig kartını almak isteyen taraftarlar, ilk olarak www.passolig.com.tr üzerinden Passolig başvurusunda bulunacak. Ardından www.passo.com.tr adresinden kombine biletini alacak. Eylül ayı başında Passolig kartı için ödenen tutar karta anında iade edilecek.
Kombine alana Passolig bedava

Taraftarları e-bilete teşvik etmek ve kullanımını yaygınlaştırmak için çeşitli kampanyalar hazırlayan Passolig, Beşiktaş ve Trabzonspor kombinesi alan taraftara, yıllık e-bilet kullanım bedeli olan 25 TL’yi iade ediyor. Kombinesi olmayan da bu kart sayesinde çok daha kolay bilet alabiliyor.

Liglerin başlamasına üç hafta kala Passolig de e-bileti yaygınlaştırmak için atağa kalktı.

Geçen sezon Sporda Şiddeti Önlemeye dair kanun gereğince, futbol sahalarında başrol oyuncusu olan Passolig sistemi, cazip kampanyalarla yine taraftarın gönlünü fethedecek. Yeni kampanyaya göre, Beşiktaş ve Trabzonspor kombinesi alan taraftarlara Passolig için ödedikleri yıllık e-bilet kullanım bedeli olan 25 TL iade ediliyor.

Passolig Kart’ın maç günü önemli bir rol üstleneceğini belirten yetkililer, “Tek kartla taraftar biletini kartına yükleyecek, stada giderken toplu ulaşımda kartını kullanacak, stattaki alışverişlerinde yine Passolig kartı kullanacak ve stada girişini yapacak. Bunları yaparken birçok avantajdan yararlanacak ve kazançlı çıkacak. Ve bu özellikler, maç günüyle de sınırlı kalmayacak. Hayatın her alanında Passolig Kartın bu özelliklerini kullanabilecek” diye konuştu.

Liglerin başlaması öncesinde 134 bin 251 kartın kullanımda bulunduğunu belirten Passolig yetkilileri, bilet alımındaki kolaylıkla da dikkat çekti:

“Artık 30 saniyede ister cepten, ister webten bilet almak mümkün. Akaryakıt istasyonlarından marketlere Türkiye’nin sadece büyük şehirlerinde değil tamamında 3000’i aşkın noktasında bilet alımına fiziksel kanallardan imkan sağlıyor, maç biletine erişimdeki kısıtlı dünyayı alabildiğine genişletiyor. Üstelik yepyeni fonksiyonlar sunuyor, yeni sezonla birlikte kombine bilet sahibi taraftarlar diledikleri maçın biletini diledikleri Passolig sahibine sadece bir kısa mesajla transfer edebiliyor.”


PASSOLİG KARTI ALMAK İÇİN TIKLA


Türk futbolunda yeni bir dönem başladı; PASSOLİG dönemi!


Passolig Kart

PASSOLİG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor!

Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıklar sunan PASSOLİG Kart ile, Türk futbolu maddi kazancın yanı sıra, tribün huzurunu ve güvenliğini de maksimize ederek, yaşanmış olan pek çok olumsuzluğu da geçmişte bırakıyor.


Passolig Kart - Nedir

14 Nisan 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlayacak yeni yasal düzenleme ile kağıt biletler tamamen ortadan kalkacak, maçlara artık sadece PASSOLİG Kart ile girilecek. Kartlandırmanın başlamasıyla basılı bilet derdi sona erecek, maçlar elektronik biletlere tanımlanarak müsabakalara çok daha hızlı bir şekilde, beklemeden girmek mümkün olacak.

PASSOLİG Kart sahibi olan sporseverlerin maç biletleri, kartlarına otomatik olarak yüklenecek. Kombine biletler de artık PASSOLİG Kartlar'ına tanımlanacak. Satın alınan maçın bilgisi, tüm detaylarıyla kart sahibinin e-posta adresine ve cep telefonuna gönderilecek. Ayrıca kart sahipleri maç günleri stadyumlarda konumlandırılacak el terminalleri aracılığıyla bilet bilgilerinin yazılı çıktısını alabilecek. Kısacası, kart sahipleri yükledikleri maça ilişkin her türlü detaylı bilgiye rahatlıkla ulaşabilecek.

Taraftarların PASSOLİG Kart ile kazandıkları avantajlar yalnızca futbol müsabakaları ile sınırlı kalmıyor. Anlaşmalı şehirlerdeki toplu taşıma araçlarında ulaşım kartı olarak kullanılabilen PASSOLİG Kartlar'la kişiye özel kampanyalardan da yararlanılabiliyor. Ayrıca isteyen taraftarlar PASSOLİG Kart’larını kredi kartı olarak da tercih edebiliyor.

Siz de PASSOLİG'in sihirli dünyasına hemen başvurun, bu benzersiz dünyanın sunduğu deneyim ve ayrıcalıkları yaşamaya başlayın.


PASSOLİG Kart Nasıl Alınır?

1. Aşağıdaki ‘Hemen Başvur’ butonuna tıklayarak ulaşabileceğiniz başvuru formuna bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

2. Cep telefonunuza gönderilen SMS şifresini ilgili alana girerek, ilk aşamayı tamamlayın.

3. Kart tipinizi seçin.

4. Fotoğrafınızı yükleyin ve ödeme aşamasına geçin.

5. Kredi kartınızı kullanarak ya da adınıza otomatik olarak açılan hesaba, ödemenizi nakit olarak gerçekleştirin.

6. PASSOLİG Kart’ınız kurye aracılığıyla belirttiğiniz adrese gönderilecektir. Ayrıca dilerseniz kartınızı belirli PTT şubelerinden ya da stadyum gişelerinden de teslim alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2014, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109