Bundesliga 22. haftanın panoraması

Bundesliga'da toplam 28 golün atıldığı 22. haftada 4 maçı ev sahibi takımlar 14 gol atarak kazanırken, 3 maçta da deplasman takımları 6 gol atarak evlerine 3 puanla dönmemenin mutluluğunu taraftarlarına yaşattılar

Bundesliga 22. haftanın panoraması

2 maçta ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlamadan 1’er puana razı oldular. Bu sonuçlara göre puanını 49’a çıkaran Borussia Dortmund liderliğini korurken, 2. sıraya 46 puanlı ligin sürpriz takımı Borussia Mönchengladbach yükseldi. SC Freiburg deplasmanından 0-0 sonuçla sadece 1 puanla dönen Bayern Münih ise 45 puanla 3. sıraya geriledi.

AKILDA KALANLAR

-- 16 haftadan bu yana yenilmeyen lider Borussia Dortmund’un 2012 yılında galibiyeti olmayan Hertha Berlin‘i yenmesi.

-- Borussia Mönchenglabach’ın genç yıldızı Patrick Herrman‘ın Kaiserslautern deplasmanında 38.dakikada köprücük kemiğinin kırılarak en az 8 hafta sahlardan uzak kalacak olması.

-- VfL Wolfsburg‘un Felix Magath‘ın eski öğrencilerine karşı 4-0 lik bir sonuçla tam bir hezimete uğraması.

-- Kuzey derbisinde kazanan tarafın deplasmanda 3-1 lik sonuçla Werder Bremen olması.

OTTO REHHAGEL’İN YENİ TAKIMI HERTHA BERLİN

Ligde kötü sonuçlar alan ve düşme korkusu yaşayan Hertha Berlin, Michael Skibbe’den boşalan teknik direktörlük görevine Otto Rehhagel‘i getirdi. 73 yaşındaki tecrübeli teknik adam Otto Rehhagel 23.haftada oynanacak FC Augsburg deplasamanında yeni takımının başında sahada olacak. Uzun yıllar Yunanistan‘da çalışan ve Yunan milli takımı ile 2004 yılında Avrupa Şampiyonu olan Otto Rehhagel, daha önce de 14 yıl Werder Bremen‘de olmak üzere, Bayern Münih ve FC Kaiserslautern gibi takımları çalıştırıp şampiyonluklar yaşamıştı.

BUNDESLIGA’DA PUAN DURUMU

//www.dfb.de/index.php?id=500672


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2012, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER