Beşiktaş a yeni yıldızlar geliyor

Beşiktaş a yeni yıldızlar geliyor

Beşiktaş a yeni yıldızlar geliyor
Beşiktaş a yeni yıldızlar geliyor
          
Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Demirören:Yeni transferler en az Guti ve Quaresma ayarında olacak


Stadın ön izni çıktı. Önümüzdeki hafta içersinde anıtlar kurukuna gidecek kurulun yapacağı değelendirmelere göre de eğer olumlu olursa hemen projeye başlıyacağız Mart ayında ihaleye çıkartmayı istiyoruz. Haziran'da da kazmayı vuracağız. Yap-işlet-devret modelini düşünüyoruz. Gidip banka kredileri ile uğraşmak istemiyoruz. 200 tane loca düşünüyoruz yeni statta. Stadı 24 saat yaşayan bir hale getirmek istiyoruz.

"TEKKE'YE İZİN VERDİK"

Yaptığımız büyük transferlerde hocamızın çok önemli bir katkısı var. Devre arasında Schuster'in raporu doğrultusunda transfer yapacağız. Yeni transferlerimiz de en az Guti ve Quaresma ayarında olacak. Beşiktaş markası özelikle son Iverson transferi ile birlikte her yerde bilinir oldu. Bu seviyeyi korumamız gerekli. Bunun için çalışıyoruz. Fatih Tekke'ye çok inandık ama olmadı ona da kendisne kulüp bulması için müsade verdik.

"SAKATLAR ÇOK ETKİLEDİ"

Çok acil olmadıkca hocayla konuşmak yönetici arkadaşların görevidir. Ben belli bir dönemde hoca ile konuştum. Bizim en büyük eksiğimiz sakatlarımız oldu. Düşüş içerisine girmemizin en büyük nedeni de bu oldu. Sezonu da çok erken açtık. ve haftalar ilerledikce de düşüş olacağını da biliyorduk. Bizim sakatlarımızdan bir 11 yapsak kesin şampiyonluğa oynar. Şu anda ligdeki va Avrupa'daki gidişimiz iyi.

"SCHUSTER YANLIŞ ANLAŞILDI"

Schuster'i kötü gittiğimiz günlerde dahil hiç bir zaman göndermeyi düşünmedik. Bizim amacımız iyi futbol oynayan bir takım olmak Schuster'i getirirken de uzun vadeli planlamalarla getirdik. Bu sene çok iyi oynadığımız maçları da maalesef kazanamadık. Schsuter'in 60'ların futbolu oynanıyor sözü yanlış anlaşıldı. Hoca orada rakipler dafansif oynanıyor manasında bir açıklama yapmıştı. Şu anda baktığınız zaman da Türk futbolunun geriye gitiiğini görüyoruz bunun en büyük nedeni de bu savunma oynatmamaya yönelik futbol anlayışıdır.

"KULÜPLER BİRLİĞİ TOPLANTILARINA KATILACAĞIM"

Aziz Yıldırım'la aramızda istemediğimiz bir gerginlik olmuştu. Ve ben de buna istinaden Kulüpler Birliği'ne katılmadım ancak şu anda oluşan şiddet olaylarını da göz önüne alırsak bizim örnek olmamız gerekiyor bu yüzden de bundan sonra birlik toplantılarınıa katılacağım.

"KAYBEDEN TÜRK FUTBOLU OLUR"

İbrahim Yazıcı ile bir araya gelip artık bu olayların bitmesi gerektiğini konuştuk. Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bu olayların eğer üstüne gitmez ve biz taraftarımız Bursa'ya götürmezsek kaybeden Türk futbolu olur. Hep beraber bu konuda mücade etmeliyiz ve buradan herhangi bir geri dönüş yapmamalıyız.

"PARAMI GERİ ALACAĞIM"

Beşiktaş'ın geleceği en sağlam kulüptür Fulya projemiz hiç bir kulüpte yok. Mali yapımız çok iyi bir durumda. Kulübe 93 milyon TL vermişim, bu parayı gidip dışarıdan da alabilirdik ama o zaman buna önemli bir faiz ödemekte zounda kalırdık. Şartlar gerektirdiği için ben kulübe para vermek zorunda kaldım. Avrupa futbolu çökmüş durumda mali açıdan bu yüzden başkanların da para vermesi bazen doğal karşılanmalı. Ben paramı geri alacağım o cocuklarımın rızkı.

İbrahim ayrı bir insan. Her futbolcuya örnek olmalı İbrahim. Kendisiyle 2 sene daha sözleşme uzatacağız.

"İKİ GENÇ DAHA GELECEK"

"Altyapıdan 2 oyuncu daha çıkacak yakın gelecekte. Orhan’ın Gaziantep’i tercih etmesinden dolayı oraya gitti. Başarılı da gidiyor, inşallah başarılı olur. Kulüplerin kurtulması altyapıdan gelecek oyunculara bağlıdır. Bizde oyuncuların artık kalbiyle, beyniyle oynamaları lazım. Hep kültür seviyesinden kaybediyoruz oyuncuları. Okul eğitimlerini de, psikolojik eğitimlerini de üstlenmemiz lazım. Bunları yapmak için altyapıya da bütçe ayırmanız lazım. Zaten futbolu zor döndüren kulüpler buraya yönelemiyor. Bu ortamda çıkan oyuncu da ne olduğunu anlamadan kayboluyor."

"ERSAN'IN BONSERVİSİNİ ALIRIZ"

"Ersan Gülüm gayet güzel oynuyor. Her şey futbolla bağlantılı değil. Ersan’ın geri kalan hayatı da çok önemli. Ersan düzgün yaşayabilecek ve Beşiktaş’a ait olabilecek bir insan. Böyle devam ederse kendisini alırız tabi ki. Zaten verilmiş sözler var öncelik bizde."

"EN BÜYÜK HAYALİM STAT"

En büyük hayalim stadın yapılması. diğeri de UEFA şampiyonluğu. Buna çok inanıyorum. Çok iyi bir kadroya sahibiz. İyi bir birliğimiz var şu anda onları gördüğüm zaman büyük başarıların geleceğini görüyorum. Guti çok iyi bir profesyonel. Takım içinde Guti'nin olması çok öennmli. Burada olması bizim için çok büyük şans. Guti'yi örenk alınması lazım. Beşiktaş'ın lideri Guti'dir bütün takım da bunu kabul etti. Ferrari'de çok fazla umutlarımız vardır ama bizi gerçekten hayal kırıklığını uğrattı. Nihat'ın yeri ben de ayrıdır. Kendi kendini ispat etmek için maalesef sakatlıklar yaşadı.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TEK RAKİBİMİZ... "

Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz kendimiziz. Biz en yi takımız. Yönetim, teknik ekip futbolcular ve taraftar olarak hata yapmazsak şampiyon oluruz. Yıldızların korunmasının yanındayım. Bu sene hakemler çok iyi. Her şey şu ana kadar çok iyi gidiyor. Bi temizlik yapıldı.

BJK TV konusunda Digiturk ile mukavele imzalandı. 15–20 güne kadar açarız herhalde televizyonu

"TABATA TRANSFERİNDEN PİŞMAN DEĞİLİM"

Transferde görüştüğümüz oyuncular var ama anlaşmadan açıklamamız mümkün değil. Biz borsaya tabiyiz. Biz büyük transferleri cüzi rakamlara yaptık. Tabata’nın transferinden de pişman değiliz. Tutmadı mı tutmuyor. Sadece bizim için değil Türkiye’ye gelen yabancılardan bir 11 yapsanız dünya şampiyonluğuna oynar. Kimler geldi ama tutmadı mı tutmuyor. İşte Ersan gibi bir oyuncu alıyorsunuz herkes soruyor “Sözleşme yapacak mısınız?” diye. Belli olmuyor bu işler.


finansgündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER