Belediye Kartal'ın Qarizmasını çizdi!

Belediye Kartal'ın Qarizmasını çizdi!

Belediye Kartal'ın Qarizmasını çizdi!
Belediye Kartal'ın Qarizmasını çizdi!
 PazarYıldızlar topluluğu Beşiktaş, ilk yenilgisini kadrosunda 2 yabancıyla sahaya çıkan İBB karşısında aldı
Yıldızlar topluluğu Beşiktaş, ilk yenilgisini kadrosunda 2 yabancıyla sahaya çıkan İBB karşısında aldı. Spor Toto Süper Lig'de İnönü Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağırlayan Beşiktaş rakibine 2-0'lık skorla boyun eğdi.


Siyah beyazlılarda teknik direktör Schuster ilk 11'de rotasyona giderken, İspanyol yıldız Guti ve Bobo'yu yanında oturttu.

Maça taraftar yoğun desteğiyle fırtına gibi giren siyah beyazlılar, rakip kaleye akın akın ataklar geliştirdi! Siyah beyazlılar ilk 6 dakikada üç net fırsattan yararlanamadı. Savunmasını önde kuran rakibine karşı İstanbul BB, savunma arkasına yaptığı koşularla etkili olmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Beşiktaş ilk yarının sonlarına doğru rakip kalede baskısını hissettirdi ancak istediği golü bulamadı.

İkinci yarıya ise iyi başlayan taraf Abdullah Avcı'nın öğrencileri oldu! Daha derli toplu gözüken İBB rakip kale daha çok gözüktü. Nitekim 57. dakikada İskender Al kendi yarattığı bir pozisyonda ceza sahasına girerken düzgün bir vuruşla toğu ağlara gönderdi. Siyah beyazlılar golden sonra beraberliği yakalamak için yüklenirken savunmasında da açıklar verdi. İbrahim Akın bu pozisyonlardan birinde gole çok yaklaştı.

Siyah beyazlılar Guti'nin de oyuna girmesiyle oyunu tek kaleye çevirdi ancak bekledği golü bulamadı.
Uzatma anlarında kontra atakta İbrahim Akın farkı ikiye çıkardı.

Beşiktaş daha önce 6 maçta 9 puan kaybettiği rakibi karşısında ligdeki ve resmi maçlardaki ilk yenilgisini almış oldu.

Siyah beyazlılar böylelikle 3 puanda kalırken, İBB ise üç puanla İnönü Stadı'nda tanışmış oldu.

internethaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER