Barça’ya karşı 16 bin kişi

Barça’ya karşı 16 bin kişi

Barça’ya karşı 16 bin kişi
Barça’ya karşı 16 bin kişi
THY Euroleague’de oynadığı 6 maçı kazanan Fenerbahçe Ülker, son Avrupa Şampiyonu Barcelona’yı ağırlayacak. Sarı-lacivertli ekip, 16 bin seyircisi önünde galibiyet arayacak

Turkish Airlines Euroleague’de müthiş bir sezon geçiren, B Grubu’nda liderliğin en güçlü adayı olan Fenerbahçe Ülker, 8. maçında bugün İspanya’nın Barcelona takımını ağırlayacak. Sinan Erdem Spor Salonu‘ndaki maç saat 20.15’te başlayacak ve NTV Spor’dan yayınlanacak.

Son Avrupa Şampiyonu Barcelona’yı deplasmanda 69-61 yenen temsilcimiz, Navarro ve Mickael gibi çok önemli iki yıldızından yoksun sahaya çıkacak rakibini bir kez daha devirmek için çalışacak. Kazanan Fenerbahçe Ülker olursa önümüzdeki hafta Siena ile deplasmanda oynanacak maç, büyük olasılıkla grubun liderini tayin edecek. Aksi halde ise Barcelona da, zirve yarışının içine girecek.

Zorlu mücadelede Fenerbahçe Ülker, büyük bir seyirci desteğiyle oynayacak. Maçın biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenirken, Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki karşılaşmayı 16 bin seyirci takip edecek.

Fener Bahçe, Ülker (City) Arena, Ataşehir, Resimlerini Görmek için Tıkla

BOG0CE6barca-ya-karsi-16-bin-kisi-atasehirweb-1-730.jpg

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109