Ataşehir Çamolukspor Sezona Hızlı Başladı.

2017-2018 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Ataşehir Çamoluk spor kulübü Teknik sorumluluğa Zafer Emek'i getirirken, Duymer firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ataşehir  Çamolukspor Sezona Hızlı Başladı.
 Ataşehir  Çamolukspor Sezona Hızlı Başladı.

2017-2018 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Ataşehir Çamoluk spor kulübü Teknik sorumluluğa Zafer Emek'i getirirken,  Duymer firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ataşehir Çamoluk spor kulübü Teknik sorumluluğa Zafer Emek'i getirirken, işitme cihazları sektörünün önde gelen isimlerinden Duymer firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.



Ataşehir  Çamolukspor teknik sorumluluğuna Zafer Emek getirildi.
2017-18 sezonunda Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Ataşehir Çamoluk spor kulübü teknik sorumluluğuna Zafer Emek getirildi.

Ataşehir Çamoluk spor kulübü 2. Başkanı Rasim Duvarbaşı Batı Ataşehirdeki kulüp merkezinde yaptığı açıklamada bu sezon takımımızı Zafer Emek hocamıza teslim ettik, kendisine başarılar diliyoruz dedi.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligden düşme hattında olmamasına rağmen statü gereği  Süper Amatör Lige düşen Ataşehir Çamolukspor, 2017-2018 sezonu hazırlıkları öncesinde, Yeşil Beyazlı ekibin bünyesinde yıllarca Yardımcı hoca ve Sportif Direktör olarak görev yapan Zafer Emek ile anlaşma sağladı.
 
40 yaşındaki başarılı teknik adam, Kulüp Başkanı Ekrem Köse, 2. Başkan Rasim Duvarbaşı, Yöneticiler Ramazan Temur, Ömer Öz, Halil Karaçoban ve Mehmet Zaim’in de katıldığı törenle imzayı attı. Zafer Emek’in yardımcılıklarına Murat Özbey, Mustafa Doğan ve Kaleci hocası olarakta Yılmaz Karahan getirildi.
 
“ONURLU GÖREVE LAYIK GÖRÜLMEM BENİ MUTLU ETTİ”
İmza töreninden sonra Ataşehir Çamolukspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Zafer Emek basına yaptığı açıklamada; ”Yıllardır görev yapmaktan büyük gurur duyduğum kulübümde bu onurlu göreve layık görülmem beni çok mutlu etti. Yabancı olmadığım camiada çalışmanın ayrıcalık olduğunu düşünerek bu görevimi kabul ettim. Yeni sezonda takımın iskeletini bozmadan genç dinamik bir ekiple, ligde çok güzel işler yaparak Ataşehir Çamolukspor adını başarılı sonuçlarla duyuracağız. Bu sezon Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımımızın kapısı sporu ve sporcuyu seven herkese açıktır ” dedi.
 

Duymer Ataşehir Çamolukspor Kulübüne Sponsor Oldu

Ataşehir Çamolukspor kulübü işitme cihazları sektörünün önde gelen isimlerinden Duymer firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Duymer firması Marmara sorumlusu Rasim Duvarbaşı ile Ataşehir Çamolukspor kulübü başkanı Ekrem Köse 2017-18 sezonun için sponsorluk anlaşmasını imzaladılar.

Ataşehir Çamoluk spor kulübü başkanı Ekrem Köse 2017-18 sezonun için Duymer firması ile sponsorluk anlaşması imzaladık, bu anlaşma her 2 taraf  için de hayırlı olsun dedi.

Yapılan anlaşmaya göre Duymer işitme cihazları firması Ataşehir Çamolukspor kulübünün 2017-18 sezonunda transfer giderlerinde  maddi katkı sağlayacağı ve takımın sezon başı hazırlık kampını finanse edeceği belirtildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109