Arda Mesut'un peşinden ispanya'ya gidiyor!

Arda Mesut'un peşinden ispanya'ya gidiyor!

Arda Mesut'un peşinden ispanya'ya gidiyor!
Mesut Özil'in ardından bir Türk daha İspanya'nın başkentine gidiyor.. Ama bu sefer takımın adı Atletico...


G.Saraylı yıldızın menajeri Bulut, dün İspanya'da Atletico Madrid'le görüştü.. Teknik direktör Flores'in bayıldığı Arda'ya gelecek teklif 13-15 milyon civarı.

G.Saray'ın yıldızı Arda'ya şimdi de Atletico Madrid talip oldu. Uzun süre İngiltere'ye gideceği konuşulan, Milan ve Juventus'un transferi için nabız yokladığı Arda, Mesut Özil'in Real Madrid'e gidişinin ardından İspanya'nın başkentine gidecek 2. Türk olabilir.

Geçen sezon Atletico Madrid ile oynanan Avrupa Ligi maçları sırasında rakip teknik direktör Quique Sanchez Flores'in gözüne giren ve İspanyol kulübünün aradığı 10 numara pozisyonu için en avantajlı durumda olan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut dün İngiltere'den İspanya'ya geçerek görüşmelerde bulundu.

23 yaşındaki Arda'nın İtalya'ya transferi yabancı sınırlaması nedeniyle zor gibi gözüküyor. Bu yüzden Bulut'un İspanya'da Arda için A.Madrid ile görüştüğü ve Türkiye'ye resmi bir teklifle geleceği öğrenildi.

İZİN VERİLİR Mİ?

Madrid bütün bir transfer dönemini '10 numara' arayarak geçirdi. Hatta şu anda G.Saray'ın görüştüğü Misimoviç bile listedeydi. Ama Arda hem yaşı hem de potansiyelinin yüksekliği sebebiyle Misimoviç'in önüne geçti.

İspanyol kulübü 13-15 milyon Euro arasında bir rakama bu transferi bitirmeyi planlıyor. Arda G.Saray'dan yılda 2.4 milyon Euro alıyor. Genç futbolcunun Avrupa'da futbol oynayabilmek için gerekirse bu rakamda diretmeyeceği öğrenilirken önemli olanın kendisini La Liga'da göstermek olduğunu söylediği ifade ediliyor.

Sarı-kırmızılı kulübün ise olası bir teklif karşısında ne yapacağı tam olarak kestirilemiyor. Bir yandan ekonomik sıkıntı çeken kulüp diğer yandan da sportif başarıızlık nedeniyle iki arada bir derede kalmış durumda.

Arda'nın satış kararı bütün tribünleri bir anda yönetimin aleyhine çevirebilir. Bu bakımdan G.Saray yönetiminin Arda gitmek istese bile buna karşı çıkabileceği konuşuluyor.

Gökmen Özdemir-Vatan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER