alatasaray tango yapacak

alatasaray tango yapacak

alatasaray tango yapacak
alatasaray tango yapacak
Teknik Direktör Hagi'nin listesinde ilk sırada yer alan Anderlecht'in Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo Biglia için, Belçika kulübüyle görüşmelere başlayan Galatasaray'ın olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Anderlecht ile devam eden sözleşmesi 2012'de sona erecek Arjantinli futbolcunun, kulübünün önerdiği yeni sözleşmeyi kabul etmediği ve Belçika'dan ayrılmayı istediği bildirildi. Arjantinli Biglia ile temasa geçen ve olumlu yanıt alan Galatasaray yönetiminin, Anderlecht ile pazarlıklarını sürdürdüğü belirtildi. Galatasaray'ın 3.5 milyon euroluk teklifine karşılık, Anderlecht'in 5 milyon euro istediği, bu transferin önümüzdeki günlerde sona ereceği öğrenildi.
 
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Galatasaray, Anderlechtli Biglia konusunda olumlu gelişmeler yaşarken, bir diğer Arjantinli ofansif orta saha oyuncusu Mauro Formica için girişimlerini de sürdürüyor. Newell's Old Boys'un 10 numarası Mauro Formica'nın transferi için kulübünden olumlu yanıt alan Galatasaraylı yöneticilerin, önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, bu transfere son noktayı koymaya hazırlandığı belirtiliyor... Bu arada Arjantin basınının, Galatasaray'ın, Formica ile ilgilendiği konusunda haberleri devam ediyor. Arjantin gazeteleri, Sarı-Kırmızılı kulübün, genç futbolcu için Newells Old Boys'a 3.5 milyon euro bonservis bedeli önerdiği belirtiliyor.
 
Öte yandan Romanya'nın Sporturilor gazetesinde konuşan Arjantinli orta saha Juan Culio, Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini ve 2011'de Sarı Kırmızılı formasıyı giymek istediğini söyledi.
 
Romanya'nın Cluj takımında oynayan Juan Culio "Hagi'nin beni istemesi gurur verici. Galatasaray ve Cluj'un bonservis bedeli konusunda anlaşmaya varmasını bekliyorum. Galatasaray çok büyük bir takım ve buradan ayrılma zamanımın geldiğini düşünüyorum. Transfer için yaz sonuna kadar bekleyemem, 2011'de Galatasaray'da yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Bu sezon Cluj'un Şampiyonlar Ligi'ndeki 6 maçında da görev alan Juan Culio'nun Rumen ekibiyle 2012 Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER